Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bale omalovazavaju sve sto dolazi iz Rusije.Plase se najnovijeg svjetskog poretka...nema vise bosne.
svaka cast to je doprinos bipolarnom svetu a protiv globalizacije http://www.tepih-servis.com/ http://tepihservis.rs/ http://www.youtube.com/user/tepihservismarkovic http://www.youtube.com/user/tepihservis http://www.youtube.com/user/drlavic http://www.youtube.com/user/tepihnovibeograd http://www.youtube.com/user/tepihzemun
Napred braćo
http://www.youtube.com/watch?v=NqDYai950kw Ovo su Rusi imali i isprobali kada je F-22 bio jos u fazi sastavljanja i yato nemojte da pricate gluposti nego realno sagledajte situaciju. Rusi imaju bolje avione jos od vijetnaskog rata gdje je skor bio 4,2-1 u korist Ruskih aviona...
Rusi prave tehnološki puno bolju vojnu opremu od amera ili bilo koga u NATO savezu, samo im je problem jer nemaju para za masovnu proizvodnju. A i BIH armija bi trebali koji ovaj nabavit u borbi protiv separatista! :)
ovo su rusi napravili cisto da imaju sta pokazati vrijeme aviona ove vrste prolazi.
Kome ti pričaš o podaništvu kmetu jedan banjalučki?! Tvoji su djedovi bili podanici begovima levatu jedan. A znaš kako kažu, historija se ponavlja :))))
opet propadili podanicko konjusarski islammisticki kompleksi, hahaha. pricda se prica da Rusi dolaze!
nista bez miga 29
nista cudno--- kad zivis pored aerodroma nakon 10 godina ti je i boing nevidljiv...
ajd dobro, eto i rusa nekih 20 godina poslije amerike.
ja ga vidim iz aviona.
Nek se narod i oni sto misle da smo im saveznici raduju avionima kad im nemamo sta drugo ponuditi.
@majaba Pa eto taman da sadis krompir i buraniju na tih 49%. Hektari odavno ne oslikavaju moc jednog naroda ili drzave.
Puca i Amerima za vama, potpisaše nam 49%. Taknuto maknuto, nemaaaaaa.