Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih evropskih drzava oni su izabrali Sloveniju jednu od najmanjih drzava da pokusavaju da zlostavljaju i zadirkivaju. Klasicni potez Rusije. Nista drugo nego obicni bully.
E cuj Slovence smatraju braćom i Slovake ,a nigdje Srba.
Nisi razumio i ovo su im braća koja su se okrenula protiv njih.Srbi se ovaj put neće petljati u to.
Hajmo sad... Ko je u Sloveniji imao instaliran Kaspersky? 😁. Nahebo je
Slovenija je odlučila da se formalno pridruži postupku pred Međunarodnim sudom pravde (ICJ), protiv genocida u Gazi. Slijedi hakerski napad, pod zastavom Rusije. Providno.
Ko upadne na tudju teritoriju sa ciljem da je unisti, pobije i siluje stanovnistvo, te krade bijelu tehniku jeste zao i agresivan. Rusija. Da je to pokrenuo Zelenski bila bi to Ukrajina.
Evo malo i za rusofile tema 🤣
nek se zahvale sugradjanima iz tz i srbije
Mirno spavajte, dok vas mi deremo. Hakeri ce im oprostiti sto su ih tukli.
Evo Srbima sreće, Rus nešto napada
Mirno lezite i čekajte najgoree.. Kao 92 . po Istočnoj