Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj planeti ionako ne trebaju stvorenja koja jedino znaju vikati Allah Akbar. Čak i ptice imaju veći vokabular i razvijeniji mozak.
Sta ovaj novinar prica...kakve je sankcije Rusija ukinula Iranu. Nit ih je Rusija uvodila niti ukinula vec UN pa posebno SAD i EU ali Rusija ih nikad nije uvela niti ukidala vec se ponasala u skladu sa UN, kad je UN skinuo sankcije tad ih je skinula i Rusija.
americka tvorevina sa maskom "islama"
Toooooooooo samo gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim teroristima
Hahahaha! Ojjjj, vidi kvalitetnog fotošopa!
šta misliš da ovaj fotošop krene prema tvojoj kući... HA HA HA HA.. pa onako istreese lagano... ŽIVILA RUSIJA I CAR PUTIN
@KoristoljubnaNVO Debil brate. Ne razmišlja tikvom. Još jedna ovca u nizu.
ljudi jel sepravilno kaze IRAK ili IRAN??? :-) :-) :-) :-)
Čovječe, pa Rusi da imaju takvu bazu u Srbiji, Nato nebi smio doći ni u Hrvatsku
nek lete samo da ne fule ko inace, pa stresu na slobodnjake.
Ti slobodnjaci ratuju zajedno sa ISILOM u Alepu. Ista je to ceka.
@NinoBelovSRB hercegovac ma nije, al nusra je s isilom, ima od prije par dana, da ne trazim sad, nedavno su od isila oslobodili neki grad gore na sjeveru sirije u blizini turske granice. pratim i znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)