Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno BBC snimio neki dan licitaciju ljudi u Libij kako ih prodaju kao robove , sto je bilo samo u srednjem vijeku , eto vam demokratija i nije vam Gadafi valjo
pardon CNN http://edition.cnn.com/2017/11/14/africa/libya-migrant-auctions/index.html
@SikeSake isto mozes da uradis(ne bas javno) u turskoj, ruciji, kini.. Samo turkinje i ruskinje su za karindjanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
deratizacija bradatih spodoba... maoca i zenica na aparatima
Ošve na defibrilatoru
@Prd0nja ,'bem ti i to malo mozga ako ga i imas uopste!
Zeznulo ih što su europljanima i amerima odsijecali glave kad god su mogli i naravno ona sranja sa terorističkim djelima diljem Europe, e sada ih rusi tamane ko đohare i nek se ne nadaju pomoći od zapada.
Prdonja samo neka se uspostavi mir tom napacenom narodu pa neka gadzaju koga hoce
Nema njih tamo otišli na takmičenje u Mostar za najj bradu 😂
ahahahahahahahahaah joooooooooj...........
Samo gazi teroriste, u deratizaciju uljučiti i hemijsko, biološko a što da ne i neke manje atomke
Samo tako nastavite do njihovog potpunog unistenja
Ova sirija dode kao test subject.
Ako je i test, neka je, jer se u tom testu spaja korisno (testiranje naoružanja) sa ugodnim (iskorjenjivanje bradonja). Test subjekt treba da bude mjesto gdje se pojave bradonje, svejedno koja zemlja. Nije jadna Sirija kriva što su se bradonje nakotile u njoj.
@Prd0nja, eto vidiš koliko lupaš. Assad nije u zavadi sa Kurdima, čak naprotiv. I Asad i njegov otac su sa Kurdima u dobrim odnosima i nikada se nisu svađali. Što se civila tiče sve i da su Kurdi, korištenje živog štita je ratni zločin. Opoziciji nimalo nije na čast što se krije u civilnim zonama. To se inače radi na bliskom Istoku kao način borbe protiv nadmoćnijeg neprijatelja, da bi svijet kao ti sada mogao uprijeti prstom u Ruse i osuti na njih salvu optužbi.
Joj ovi sve satrse al nikada nista, tvrd orah ovaj idil-isil ili kako vec.
Ocekuje se da i Ameri testiraju svoje oruzje
pa zar nisu vec pobijedili isil?
samo da nije po civilima, asadu da ne čine uslugu i udaraju po slobodnoj sirijskoj vojsci