Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna bila kako prezivi ovo? deformisao je od batina...
Ni nasim nije mane.
obadvije ruke polomiti i to tako da vise ni kasiku ne moze da drzi
Nitko, pa čak ni Niko, odnosno Nikola.
ne bi me zacudilo da ova stoka ima prednje i zadnje noge, i u pravu si ne zamjeri mi molim te :)
to danas sve posesivno i ludo i misli ako je u vezi s tobom da te posjeduje, posesivnost je postala normala..Ako netko više ne želi biti s tobom trebaš se pomiriti s time i to je to, bolesni tikvani!
Junačina, nema šta..
zene treba yebati a ne mlatiti konju ruski
Neki komentatori na kliksu vide potpuno unakazeno lice djevojke na slici i komentarisu "ruke mu se pozlatile", "zasluzila je", "kurva" i slicno. Takvim osobama vjerovatno ne mogu pomoci svi psiholozi i psihijatri ovog svijeta, ali bilo bi dobro izdvojiti te sociopate iz drustva i izucavati ih. Ne samo one koji su vec pocinili krivicna djela.
Uglavnom su svi tekstovi takvi da bi izazvali diskusiju, ili sto je mnogo prilicnije kliks komentatorima, svadju, psovke i uvrede.
sr_chavez, kakva ironija, trebalo je da ''shvatimo'' da su svi Rusi ovakvi, a na kraju smo samo shvatili je pola Bosanaca ovakvo (po ovim komentarima), uh ustvari nismo, to smo znali i od ranije, ali u svakom slučaju je postignut kontraefekat.
sad kad pravi selfie ne treba žvanje pucit :D hahahhaha dronfulja :) mada ne podrzavam nasilje nad zenama nikako.treba da se cuje i druga strana price.
Ja bi ga objesio za muda eto...
Namazo je poštenski.
Al' fuficu nasminka. :)
Trebao si biti musko pa je ponovo muski osvojiti,a pokazao si da si kreten u papak pored toliko para...
Zasto on treba nju osvojit? Gle mu pare, on bira, ne ova kurva.
Ona je njega prevarila, igrala se sa njegovim mozgom, i unistila ga psiholoski. A on je nju unistio fizicki. Obadvoje boli, ja licno bi radije dobio batine nego da me neko ovako prevari ko fol me voli pa onda me ostavi. Sljedeci put ce se ona opametit, al znam 100% da nece. Naci ce drugog istog tipa. A najgore mi ono "Ne znam koliko bolesnik moraš biti da podigneš ruku na žensko".. da uredu stvar je dizat ruke na musko al ne na zensko.. nije uredu dizati ruke na nikog, bez obzira jeli su zensko ili musko!
Cao Amere a ne Amra.
Život jedne sponzoruše
sta je ljubav odvesce je kod najboljih doktora
I pored novca na računu, on nije ništa drugo nego bijedni psihopata. Sreća pa je uspjela pobjeći..
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
Fata prisustvuje prvom feministickom svjetskom kongresu. Prva govori amerikanka: - Ja sam rekla mom John-u: "Od danas ti vise ne peglam kosulje!". Prvi dan nisam vidila nista, ni drugi dan nisam vidila nista. Treci dan sam vidila mog John-a kako si sam pegla kosulje. Razlijeze se pljesak. Digne se njemica: - Ja sam rekla mom Fritz-u: "Od danas ti vise ne pospremam krevet!". Prvi dan nisam vidila nista, ni drugi dan nisam vidila nista. Treci dan sam vidila mog Fritz-a kako si sam posprema krevet. Jos vecci pljesak. Digne se Fata: - Ja sam rekla mom Muji: "Od danas ti vise ne kuham rucak!". Prvi dan nisam vidila nista, ni drugi dan nisam vidila nista. Treci dan sam pocela pomalo viditi na lijevo oko.
ako je jaran od Putina, a garant jest-nista mu se nece desiti, za nista nece odgovarati....