Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće nitko živ ostati u ovoj Siriji...šta uradiše ljudima Rusi, Ameri, Turci, sve je to ista gamad. Sreća nema u BiH nafte,a ako i ima, bolje da je ne nađemo.
Zalosno ali istinito...kao stranci su tu jer nas vole jer nas zele...ali samo napucati u guzu,zaduziti,preuzeti resurse,iskoristiti..
Imaju li ovi komentatori porodice život vikendom ili u slobodno vrijeme izaći sa djevojkom ili porodicom ili dječakom ili dijete izvesti na svjež vazduh, nevjerojatno isti likovi svaki dan na portalu i samo bljuvotine žali bože tastatura i bakcili pobjegnu da povrate kad vide šta se sve tipka po njima. Odmorite malo domobrani na svim stranama.
a u donjem desnom uglu (Anadolija) pametnom dosta sta radi balija kad ne moze mucki sa ledja a nema muda direktno? kmeci i kuka
Rusi gadjaju sve zivo sto je protiv Asada, zar vam nije jasno?
Trebaju se svi siriyci iseliti pod hitno u evropu pa neka hlupaju prazne gradove,zlocinci razni pomjesani sa domacim...
Samo udri, Volođa.
Rece Klix :) Nasmija me clanak :))
Hahah, gdje je onaj ocekivani napad na tursku ? Jadni ovi nasi ruski dejtonasi, misle da je rusija sila.
Tacno da su Bosnjaci sila. Ni sa onolikim jna maoruzanjem niste nas uspjeli poraziti.
Sve po redu udri. Ako nisu teroristi nece decu i zene drzati blizu sebe niti se stititi njima. Samo udri.
Onda ne kukajte kad oni uzvrate po evropi.
Rusi su u Siriju dosli da brane legalnu vlast, a amerikanci i turci bi vojnim pucom da smjene legalnog predsjednika sirije -kao sto su uradili u ukraini ,u iraku ,u egiptu-jer vise ti predsjednici ne lizu dupe americi pa onda ih treba smjeniti vojno a ne glasanjem--a turska radi sve sto im amerikanci narede ,pa tako i u ubijanju muslimana sa turske teritorije
Mame Rusi sad Turke nad Sirijom da im skinu koji avion ,samo sto ovi vise ni nad Ankarom ne lete, nisu s400 dovukli tek onako vec da nesto skinu.
Rusi su ispali najveci naivci u ratu u Siriji, bore se protiv opozicije, protiv isis-a, sada i protiv turskih snaga u Siriji.
ebem li vam majku rusku ubijate sve sto je muslimansko treba vam svaki avion srusit ko onaj u sinaju
KIKSI natakare ti staru u paksu svi muski turci a onda i kurdi..budi mi pozdravljen
Nije mjesto Ariha u sirijskom gradu Idlibu nego grad Ariha u pokrajini koja se zove Idlib. Naravno, Idlib je najveći grad te pokrajine i po njemu se pokrajina tako i nazvala. http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.815899&lon=36.611767&z=15&m=b&permpoly=9070273
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.815447&lon=36.605115&z=15&m=b
Prelijep avion