Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi clanci su pravo silovanje mozga ebo te dokle ova novinarska masinerija ide samo Rus kriv za ovo ili ono kao da uopste ne ratuju protiv terorista ZALOST OD NOVINARSTVA
@Tbra Ebi ga objasni?
@bibija Samo ljuljaj i mudžose u kesama vraćaj u BiH ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo regularna Sirijska vojska i Rusi bombarduju i ubijaju, ovi ostali ni mrava ne bi zgazili. I onda odes pogledas po netu van MSM-a i skontas da svi bjeze ili pod kontrolu regularne Sirijske vlade ili van drzave. I opet ovdje ima likova koji misle da su ISIL, Nusra i ostale naoruzane grupe i frakcije oslobodioci. :(
Klixovi kvazi novinari vi ste pudlica BBC-a i CNN-a slabo vi baratate s Google Translatom umjesto da vi lično napišete vijesti vi samo kopirate pojedine medije ...
SAMO LJULJAJ ! Doturite kako lopate mudžosima iz BiH da svoju braću zatrpaju što prije, da ne bazde fekalije na terenu. Valja im kod djevica sad !
samo deri teroriste, a odgovarati necete isto kao sto ni amerika ni britanija ni francuska nikad nisu odgovarali za bombardovanja iraka, afganistana, libije....
Koja zapadna propaganda!!!
Ova fotografija je iz Ukrajine
Ovi ratovi u arapskom svijetu su svi uzalud. Problem je idealisticki. Ideja se samo moze potuci idejom i tu je 50tih godina trebalo pustiti da se razviju socijalizam i komunizam u cijelom arapskom svijetu, da malo civilizuju ljude sa beduinskom svijescu i nauce ih radu, industrijskoj proizvodnji, sindikalnom djelovanju, radnickim udruzenjima... Da su ovo sve socijalisticke zemlje (bile), sve bi bile ujedinjene barem oko te ideje, bez obzira na vjerske orijentacije.
Problem nije u islamu nego paganskom arapizmu, kojeg ni Islam nije mogao iskorijeniti. Porobljavanje zena i prodaja kcerki za vjencanja, vjencavanja unutar porodicne loze - masovne retardacije zivlja, hronicni lazovi i prevaranti, mrzitelji svega nearapskog, ubistva iz "casti", itd. Da li si ikada imao posla s Arapima? Probaj sa njima raditi, pa ces vidjeti kakva su to gowna imbecilna i bezobrazna.
Kad mogu Saudijci nekažnjeno i bez ičijih kritika zračnim udarima usmrtiti 142 civila na dženazi u pogrebnoj dvorani u Jemenu prošlog vikenda,, onda odsustvo osude i presude prema Saudijcima samo ohrabruje Ruse da se razmašu.
Amerika se stvarno ponaša kao prostitutka,pustila ovaj jadni narod u nemilost zločincima Rusima i Bašaru.
A što da se miješaju? Samo će ih psovati zbog toga na kraju balade, čak i oni kojima su pomogli. Eto ti Bosne kao primjer. Većina Bosanaca sad ne voli Amerikance, iako je Amerika zaustavila rat i omogućila državu sa kakvim-takvim izgledima na opstanak.
Grad koji je odolio vremenu hiljadama i hiljadama godina moderni zlotvori uništiše za tren
Putine, Putine, Putineeee, ....
Putine Putine, napuši se... To na stranu, hoće li i ovi, nakon što ubiju većinu stanovništva, biti gonjeni pred kakvim Haškim sudom?