Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto niste rovove iskopali oko broda pa da se branite
Ako je taj minolovac sve što im je ostalo od mornarice, onda bolje ni da njega nemaju.
Zanima me, ovo sto pise da su potopili dva SVOJA broda, koliko sam ja shvati Rusi, al ne kontam zasto?
Pa da ovi nebi mogli izac potopili su ih na izlazu iz luke tako da ovi nemogu sad nigdje maknut sve je zapriječeno. To su neki stari brodovi potopljeni nisu najnoviji...
Pa valjda da sprece isplivljenje ukrajinskih brodova u Crno more...
Ovo je samo vojna vjezba :P
Siguran sam da će Rusi vratiti brod kad završi. :)
i opet vojnici u kasarnama najebase a politicari broje pare!!! pristupni fondovi, krediti.. Dok obrcu se repa, ti samo budi lepa, ne vidi se dno mog dubokog dzepa!!!
Pa, ljudi jel to moguće, da država od 50 miliona stanovnika ostane bez mornarice.
kad su uspjeli da predaju Amerima i Rusima atomske bombe sto ne bi s*** i mornaricu..
cirkus se nastavlja ,a koliko je isplativ vec se vidi i vidjece se uskoro jos vise. zlatno pravilo poslovanja: moras se boriti da zadrzis stare i dobijes nove kupce:)
p***e ukrajinske. i Bošnjaci su se borili protiv 4. sile u Evropi pa ih porazili. Kad niste spremni žrtovat živote za Krim - i ne treba vam.
Kad su Bosnjaci ratovali protiv Rusije?
...nalupa se leonardo...onako, momački...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dabogda im Krim prisjeo.
Kakvi te sad slovenci spopali bolan?
@ 5 korpus Ero je chetnik par exelans. Ispunjava sve uslove a to je samo jedan "glup ko rajsfešlus". Htjeo čiko reć Slaveni ali je i tu prolupo jer su i Ukrajinci Slaveni pa ne znam ko po njemu ovdje dominira.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znalo se od pocetka,ne smije im niko nista.
To ti je ovako kad si gigant, mala Ukraina će ga primiti još, jer Rusi su sila (nemislim na tursku seriju) i kabadahija će otimati dok mu je ćeif ko ih može zaustaviti ? samo mi nemojte reći EU i SAD.
Ukrajna se odrekla nuklearnog oruzja zarad nezavisnosti i da bi im ostalo drugog naoruzanja!!! a iskreno nisu ni bili sposobni za nuklearno oruzje!!!
kad ste vec posljednji..............da i vi idete kuci