Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sve saberemo i oduzmemo dobijemo sljedeći zaključak. Asad je da bi sačuvao svoju fotelju pobio stotine hiljada svojih građana , raselio i protjerao u izbjeglištvo 10 miliona svojih građana , Siriju je do temelja sravnio sa zemljom , uništio i drevne gradove , nema više države koja nije opalila granatu po tom jadnom narodu i uz to sve pozvao je Ruse koji će sigurno sve to naplatit svaku pomoć u tome što će im preuzeti komplet državu i odsad će biti ruska kolonija.
Trump: Jedan dio američkih vojnika ostaje u Siriji da štiti naftna polja... A koga je briga i za Kurde, Sirijce, Turke, Iracane, Irance i ostale?
Teško zemlji gdje Rus dođe , to su najbolje osjetili bivši DDR ibivša Čehoslovačka .Nije džaba Broz Staljinu rekao veliko NE .
Ovakvo rjesenje ukupnog sirijskog rata i stradanja je u prvom redu odraz sukoba izmedzu predsjednika Trampa i duboke drzave tj. globalista koji su instalirali kako ISIL, Kurdske separatiste i pokrenuli i stajalali iza svih agresija kao i vojnog puca u Turskoj i na kraju svojim odlukom o povlacenju snaga Tramp je odlucio i zavrsio stvar
Nisam ljubitelj Putina i rusa najvise zbog podrske razbijacima Bosne ( vucicu i dodiku ) , ali kako Putin stari KGBovac nadmudri Trumpa , samo pokazuje koliko je vazano biti skolovan i mudar za politiku , trump sa vojnim budzetom od 660 milijadi dolara nema odgovor na putinove igre koji raspolaze u odnosu na AMeriku veoma limitiranim sredstvima ( npr . Rusi imaju jedan dizelski nosac aviona dok Ameri imaju 11 Atomskih ) itd
@Pukovnikupenziji123 Ruska politika nije osvajacka vec odbrambena i zato im ne trebaju nosaci aviona. Ameri imaju 11 nosaca aviona za cije potapanje je potrebno 11 hipersonicnih raketa protiv kojih ne postoji odbrana i koje kostaju neuporedivo jeftinije. Dakle promasena investicija.
kako god okreneš, kurdi pušiona
Ubi Erdogan tri muhe jednim udarcem. Pade Amerika, Rusija i YPG.
....po čemu Rusija pade,ili samo da nešto lupaš.
Da pogledas potpisane sporazume?
Kurdi su izabrali saveznika koji gleda samo svoj interes i zato sad trpe posljedice svog izbora.
Dje ces na Rusiju