Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRZIM RUSE TREBA IH GNJECIT KO BUBE SVABE
Ovo nesto nece na dobro!
rusija i us brat i sestra
Neka su i oni nesto korisno uradili
Danas Bošnjaci protestuju protiv Amera, a Rusi i Ameri počeli sarađivati. Već vidim kako će Amerika da prizna Istočno Sarajevo kao glavni grad RSrpske.
Član 9. Ustava Republike Srpske: "Glavni grad Republike je Sarajevo"
@AlanShore Ali sada se radi o Srpskom ili Istočnom.
putin je trumpu idol jer trump zeli da bude diktator kao putin a i putin je dosta ulozio u trumpove nebodere posredstvom ruskih oligarha.
Ameri ih poslali, oni ih i spriječili. A sve to da bi dobili rejting najbolje obavještajne službe, i da ostale službe imaju respekt prema njima.
@dindon32 ma uopce ne postoji terorizam,ne postoje islamisti,nitko se ne raznosi niti otkida glave,ne postoje kamenovanja i sakacenja,sve su se to amerikanci obukli u arape i glume!
@dindon32 Kako to da ti posjedujes take informacije, da nisi mozda dupli agent?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)