Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli Putina desno mu.do sto je ova protiv njeg, i Ameri su protiv njega pa mu nista ne mogu.
Hiljade demonstranata,hahahaha,a Moskva 14,5 miliona stanovnika.
\"Ovo je smiješna situacija\". U pravu si, Ksenia
Kad vidim kakvi se likovi mobilisu i placaju da skinu Putina s vlasti, sticem osjecaj da ce ovaj vladati i nakon smrti, koliko je opasna protivnicka ekipa.
Nedemokratska vlast diktatora Putina u Rusiji mora što prije biti srušena kao u Libiji,Iraku,a uskoro i u Siriji i Iranu.Mora se vratiti sloboda,liberalizam i prozapadna vlast kao u vrijeme Borisa Jeltsina.Diktator Putin je na sto godina zabranio gay parade u Rusiji kao da je on car,a zabrana gay parada je potpuno nespojiva sa liberalnom ljevicom i demokratijom Američkog tipa što je vrhunac evolutivne razine.Puna podrška hrabrim prodemokratskim demonstrantima.
A odakle ti tol`ki novac ,kad toliki narod gladuje ?! Arbijom te opalim !
DEMOKRATE=KRADEMOTE
STARLETA, ODNOSNO SPONZORUŠA ILI PAK RAVAKU
na ruski nacin
nestade tekst o ulozi zena u bih politici??? .ebo vas rusija i amerika ..i saudi arabija i kina...halo, sve ovosvjetske drolje su vam vise zanimljive nego vase zene, sestre, kcerke i majke zajedno...nema nigdje vise muskog sovinizma nego kod nas.. glogovi
na ruski nacin
sto je fino usnice napravila za mog jednookog :)
Ma sta mu mogu! Uzvikivati,stenjati,skidati se...I on opet na vlasti! zadnjih 20 godina.... a Zapadu smeta Asad, Gadafi, i Mubarak...Logicno...Muslimani... Tamo je lahko zakuhati..
nama kad cuvena prostitutka postane reformatorka ovi zapadnjaci postaju smijesni sa propagandom :)
Mašem na rastancima, povoljno :)
izmanipulisane droljice i narkomanke, rabota podlog zapada pod krinkom demokratije...poznata stvar