Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabije na aparatima!
De ti nama reci jesil danas pocesljo bradu?
Udaraju Rusi tamo gdje najvise boli - naftne rafinerije. Vise bi veliki muslimani idilovci voljeli da im sruse sve dzamije, nego jednu cisternu nafte da im pogode. Turska i ostali kupci Idilovih proizvoda morace da pronadju novog dilera :-)
Sandzo, odlicna je the "The Vicar's Passion" :-) Nisam je jos zavrsio. Citam i neke price od Flobera. Bacio sam se na Francuze od onog naseg razgovora :-)
Nisam rekao da je Markiz de Sad nula :-) Rekao sam da je blag u poredjenju sa tom Apolinerovom knjigom. Uostalom, to je bila vise zezancija nego ozbiljna preporuka. Reci mi sta si shvatio nakon 15 godina razmisljanja?
Cudnih ratova danas.........najvece sile udaraju cime stignu........ko na treningu........djeca ginu izmedju ostalih........a cijeli svijet aplaudira i raduje se. Lako je sprdat se po forumu dok mislis kako si ti siguran........danas su tamo.......sutra su mozda vec ovdje.
Rusi najbolje rezultate postižu sa starim avionima SU24 i starim helikopterima MI24. Ovo rokanje raketama nije zbog ISIL-a, nego je ciljano poslana poruka nekom drugom. _________________ Usput, od danas u Srbiji razni rijalitiji, farme i V.Brat idu poslije 23h. Trebamo pokrenuti peticiju da to RAK isto uradi u Bosni.
Zadnji put sam na ovom portalu.Ovdje je stacionirana jedna stoka od bezbožnika i besposličara koji su miševi uživo i jedino ovako laju iza malenih slova av av jer u stvarnom životu su maleni pacovi koji jedva da gmižu i primjete se u javnosti.Želim vam da propadnete kilometar u zemlju svi klixovci i forumaši ovog usranog sajta.Umrite što prije i saznajte i o vehabijama a i o onome što ste i sami činili idioti
I tako svaki dan po 600 pa ko ostade živ.baćuške ,ne jedite govna !
samo ih pjesadija moze sjb.nis drugo .
Odlaze na dalek put,ko to može znati samo neki vehabija,što ih pogledom prati xD
U juznoj Rusiji na moru Kaspijskom, stala braca da odbrane Sirijske domove Stoji covjek do covjeka mi smo braca svi, necete u Irak i Siriju dok smo zivi mi Tuce Putin novi mig a i tomahawk, baci bombu goni bandu preko pustinje Korak naprijed puska gotov svi uz pjesmu svi, za dom braco za slobodu borimo se mi Cujte daesh dobrovoljci bando vehabijski, stici ce vas nasa ruka i u Saudiji stici ce vas bozja pravda to vec svako zna, sudi ce vam bojovnici iz Kurdistana Slusajte sad poruku normalnih ljudi Sirije, necete u Irak i Siriju niste ni prije. Nesto mi pade ta pjesma na pamet, al dobra ratna pjesma pravo, sto jest jest, sta god mislio o Thompsonu, kad je cujes i ako si Srbin cak dodje ti ta tjeras srpske dobrovoljce i centicku bandu preko izvora. You can help it, kako se kaze. Tako treba i ove ISIL okupatore i zlocince tjerati od tamo uz tudjih zemalja, nazad u Saudijsku Arabiju.
'you can't help it' htjedo reci.
Braso rusi samo ih rokajte. Kako je samo Sirija bila lijepa i poprilicno napredna zemlja u arapskom svijetu, Damasku je najlijepsi grad na BI. Vidi sta teroristi urade od zemlje i grada....rokaj ih! A da bog da se raspale sve vehabije u BiH. Na aparatima ste!
Rujo je to, nije šala.
Jel iko živ ostao??? :))))
ne znam.. al znam da je poginuo onaj sto se raznio neki dan, a vidjen je maloprije
alekta....moraju ga više puta ubit izgleda heheheheh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šućur alahu.