Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedno jutro ili podne 💥💯
Moćna armija Z će zgaziti Litvaniju kao bubašvabu.
Nat čru !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošto se Rusi vole pozivati na povijest, nek to vrate Njemačkoj.
Mora se rat prosiriti, sve smrdi na eskalaciju.
Rusija neka prvo izadje na kraj sa istocnim dijelom Ukrajine, a onda nek rikta kmšiluk.
Izgleda da ce famozni clan 5 nato saveza biti testiran. Jel vi stvarno mislite da ce npr Hrvatska slati Domagoja u rat u Litvaniju protiv tenkova i ko zna cega....
Pazite kome prjetite livanija je u alijansi. tu bi vam bio kraj...
Ukraina nije u alijansi
Ako Putin posegne za nuklearnim oruzijem Rusije vise nece biti. On to vrlo dobro zna, tako da je sve ovo samo prazna prica.
Posrane balticke fmdrzavice hice sviju u rat uvuci,ako pocne zgazice nijemac prvo njih
Dobro je, ovi su daleko od nas. Samo se treba praviti lud kao i ovi svi komentatori koje se ne prave ludi, davno su već bili za ludnice. Jedan dan podržavamo EU, pa sljedeći dan Rusiju, pa sljedeći dan Amerikance, pa onda Turke, pa Izrael, pa onda Iran i tako u krug. A i ne trebamo se baš ni praviti ludi, svakako smo svi poluludi.
U prošlosti se zbog ovih poteza objavljivao rat, igraju se Litvanci sa ovim blokadama
u Belgiji protesti protiv gladi.
Ne baš protiv gladi nego protiv poskupljenja odnosno inflacije koja je sada u Belgiji 9% pa su štrajkovala preduzeća javnog prevoza. Neko će protumačiti na radikalan način pa će reći protiv gladi, ali u Belgiji još je situacija vrlo daleko od gladi. Kod nas je od početka osamdesetih inflacija sa 27%, do kraja dekade došla na 100% x10 (1000%) pa se onda moglo govoriti o gladnima, ali u Belgiji 9% je ništa, nego su Belgijanci razmaženi dosadašnjim lagodnim životom.
Ovi nenormalni Rusi sve drzave okolo nazivaju neprijateljskim. Tu se vidi da razmisljaju da je sve okolo njihovo i da treba njima pripojiti. Rusi svatite da ste vi agresivna nacija i umom i svim ostalim. Vama Adi Hico nije do koljena bio kakva ste vi zohari neprijatelji svijeta.
Ruse, Kineze, Srbe, žestoko izolovati od ostatka svijeta
Oni Evropi pod nos postavili nuklearke a kao fol se boje da njima NATO ne postavi u Ukrajini , koji su to lazovi kao i srbi ista vnago ...
Litvanci provociraju a kad dobiju po tintari biće HELJPPPP NATOOOOOO PLJIZZZZ HELJPPPPP! OHHHHH MY GOOOOODDDD!!
Tamo sprovesti referendum o otcjepljenju.
Nemoj da me diraš!Zvaću tatu!😂🤣👍