Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je slava i hvala drugu Staljinu, svaka cast braco slaveni samo naprijed !
Slava svim palim borcima NOB-a !!! A još veće slava crvenoj herojskoj armiji, koja je sama uništila nacističku vojsku !!!
Drug Putin je osnovao komisiju koja je raskrinkala propagandnu glupost zapada o 30-40 miliona Staljinovih zrtava,radi se samo o oko 3 i pol miliona imena. Kao sto ja rekoh premalo,daleko premalo. Staljinov sin se u otadzbinskom ratu borio kao vojnik. Kada su ga Njemci zarobili ,ponudili su ga Staljinu u zamjenu za nekoga svog oficira. Staljinov odgovor je bio kratak : Ne mjenjam kaplara za pukovnika !! Zivio Staljin i Svjetska Revolucija. Smrt hodzama i popovima !!
Da ga je malo u Crviju pa da i tamo jedno dva miliona i da dovede u red ove kocijase! Tito je pokusao Otokom ali nije uspio da dovrsi posao jer su ga ovi podmitili sa Jovakom a volio je zene. Staljin samo Staljin, zivio drug Staljin!
Odlican je bio, samo cca 40 miliona ubio. Izumri gnjido.
Ovo se zove ubi.jati sopstveni narod, po drugi put. Uzas... hebo im Staljin sve u zivotu. Odnosno, hebo im Tito Staljina:))
STALJIN JE BIO PRAVI MUSLIMAN NEK MU DRAGI BOG PODARI VJECNI DZENNET ELHAMDULILAH
zivko josilo smrdi ko tvor-
Pa zar hićo ne viri iz svakog izloga knjižara, što bi Staljin bio zabranjen, pgotovo u Rusiji.
@Zivko Josilo jesi li to danas u 12:20h gledao HRT i emisiju Na danasnji dan pa valjas historijske neistine i lupetas okolo
Staljin je bio dobar,samo premekan i preblag prema neprijateljima radnicke klase. Premalo je po.bio klera i kulaka,premalo. Inace, kada je Crvena Armija kod Staljingrada,opkolila fasiste Von Paulsova armija je brojala 300 hiljada ljudi,doduse nije ih puno prezivilo,hihihihi. Medju njima je bila i hrvatska SS divizija,tkz 'Vrazja' sa brojnim hudim Bosnjama u njoj. No ,velika braca Rusi su malu bracu Hrvate i Bosnje pustili odmah po zarobljavanju.