Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze sacuvaj, kad vidim ovako da se na starom i nemocnom izivljvaju .. pa fuj pobit sve -.-
e Boze Dragi :/ Slab sam na stare ljude! Isto mi je ko da su mog dedu vezali! A onu kcerku i zeta bi ja vezao mjesecima! Ma.j.k.u im!!!
Da nisu i za ovo krivi Muslimani
nekako mi se čini da ovaj čovjek nije bio dobar otac pa mu se kćer osvećuje na ovakav način :-(((
Hajde sad da nadjemo ovaj bracni par, pa da njih malo vezemo, polivamo hladnom vodom, mlatimo bocom i ne damo im da jedu!
Pa Boze sacuvaj, ovo je vise sve otislo u neku stvar!
kako ste samo retardirani kolektivno, nezna niko normalno nesto napisati.... odma nacionalizam izvire, kao na svakoj temi cccccc tardovi dabogda vas vezali vako
Jel ovaj srbin porjeklom posto su srbi iz istih ruskih kamenjara.......? zalosno je sta rade hriscani pravoslavci......terorisu cak i svoje roditelje..............!
Tko zna sta je taj \"jadni starac\" prije par decenija radio njoj lol
Ne čitam štampu jer unapred znam na loše mi vesti miriše dan!
vidi se da su u rodu sa srbima,imaju u krvi da nekog pate
jos su u Rusiji KOMUNISTICKI ZATVORI......
Kako neko ovako nesto moze svom rodjenom ocu uciniti, Boze sacuvaj!!!!!!! Ne bih tatu dala za ni jednog muskarca na svijetu!
lijepi serijat, sabljom samo preko vrata
kako si glup hahah
:aplauz: bravo, duhovit si...
Ma htjeli da vide mozel uci u ginisovu knjigu rekorda....xD