Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Skywalker67 A mislis da to Rusi isto ne bi ucinili svima onima koji vjeruju u njih.Ljudi jednom treba shvatiti da Ameri i Ruje nece nikada uci u medjusobni sukob vec koriste male zemlje i male narode da ostvare svoje ciljeve.Sto su dalje od nas to ce nam svima biti bolje.
Pa u ratu se testira svo novo oruzje koje nisi imao prilike u miru testirati.. I prazne skladista stare municije... Nista cudno.. Prilika i zapadu poslati Ukrajincima da testiraju za njih...
@OperacijaZ i sta bi jarane kad si se probudio , vidio da ti je zena na kafi kod komsije dje joj on objasnjuje kako "projektili"rade.....
Sinoc ruski ambassador otvoreno zaprijetijo Hrvatskoj. Covic, Milanovicu, I kompanija mislili da ce neopazeno proci izdaja zajednickih ideal. Kupajte se Hrvati
Kad već tako lijepo izvještavate koliko je Ruski vojnika ranjeno, ubijeno i zarobljeno. Mi znamo da ih je bruka, valjda bi bilo pošteno da i Ruska javnost zna cijenu koju plaća. Već kad smo već kod te teme, zašto se Putin bar deklarativno juče nije zahvalio palim herojima? Jeli to lijep odnos prema vašim vojnicima? Šta misle Putinofoli o ovome?
Prvo, Putin nece priznati da imaju tolike gubitke zasto bi to uradio? Drugo ruska javnost je uskracena za istinite stvari.
Znam ja te odgovore, vec se nakotilo ovih koji Putinofila pa me interesuje njihovo mišljenje. Od sad ne koristim riječ Rusofil jer Putin nije Rusija.
Zasto na klixu nema ni jednog jedinog slova o čovićevom trećem entitetu kojeg su dobili od bakira izetbegovića. Zašto bakir pod svaku cijenu zeli da dadne covicu treci entitet kad mu americki ambasador konstanto ponavlja bakire nemora se postic dogovor o izbornim reformama pod svaku cijenu cjelovitost drzave treba da bude iznad svega. Ali bake hoce da ugodi covicu bez obzira.
Da se nasi pitaju davno bi stvorili treci entitet. Sreca pa Amerika ne da.
Joj do kad li ce trajati ovo medijsko izivljavanje nad citaocima, na temu Rusija-Ukrajina?...
pa nemoj citati. svi nesto izivljavanje ovo ono a samo citaju. pa ugasi internet
Dok Putin ne skonta da je dosta.
Koristete šta hoćete, Ukrajinci vam pakuju generale u vreće kao novogodišnje paketiće.
@skywalker67 Čitajući tvoje komentare stekao sam utisak da ti imaš komplekse što nisi Rus već samo Srbin.
Ako nisi za Putina onda automatski opravdavas sva Americka nedjela? Liječi se, dobronamjerno ti kažem.
Agresor ne bira sredstvo. Agresoru je bitan cilj.