Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Rusi da je u vlasništvu Alkaida, Isil, Idil i još ko sve ima Jevreji koji upravljaju sa zapadom Amerika, Velika Britanija I EU.
Znaju jer i oni imaju svoje Kadirovce koji su spremni ubijati i druge muslimane za Putina,ne vjerujem ni jednim i drugima...ako su Ameri umijesani u napad na Moskvu,Rusi su umijesani u napada na tornjeve...i Putin je odmah nakon 11. sep u Njemackoj govorio kakvo su zlo ti neki muslimani i da se oni bore protiv takvih godinama u Ceceniji i Afganistanu
Dovoljno je da pogledaš orižje koje koristi ISIS, sve je to rusko smeće
Nica, Paris, Madrid, Berlin, Beč, Brisel, London... koliko je ISIS puta preuzeo odgovornost, a ko je stvarni počinilac - Bibi Netanjahu.
Konacno da se Srbi i Bosnjaci u komentarima slazu oko necega. Bas lijepo.
Aaha , sve smo bliže istini !!!!
tramp (Olin) reče da je Isus obanino stvorenje
Rusi ne mogu da shvate i da se pomire da su američke službe kvalitetne i profesionalne, a ne kao njihove. Ovim čuđenjem svakodnevnim "kako su Ameri znali" odaju priznanje "zlom zapadu".
Jedino što znam sigurno je da se ovde preko nas bore SAD, VB i Njemačka sa jedne i Rusija sa druge strane. Za sada nas samo zavađaju, kad im zatreba doturiće nam i oružje, jer im naši životi ne vrijede ništa, pogotovo za zapadnjake, koji misle da smo niža vrsta.
Šta je ovaj Klix nakotilo rusofila za nepovjerovat.Ima ih više nego na srpskom telegrafu ...A jadni bošnjo ne zna da će ga Srbin ili Rus jedva dočekati na nož...To kao dosad nije doživio ili ????
Putin invaziju Rusije na Siriju pravdao time da će se tamo navodno boriti protiv Islamske države, a to se radi da ta ista Islamska država ne dođe u Rusiju.Rusija je spasila Assadov režim u Siriji, koji je do 2015. zapravo bio na rubu kolapsa, a 90% vremena se borio protiv sirijskih pobunjenika, a ne protiv Islamske države. U stvarnosti, IS je kao teritorijalnu državu uništila koalicija protiv ISIL-a predvođen SAD-om.
Zašto Klix briše komentar koji kaže "da su Rusi i Ameri isto smeće koje isto mrze muslimane"!!!Ima li klixe možda neistine ili ti se ne uklapa komentar u temu ?????
Svak zna ko stoji iza toga terorizma i ko ga finansira pa nije bivši agent KGB toliko naivan da povjeruje u dobrotu amera.
100%
Bio sam dva puta u Moskvi. Pored policije kakvu imaju, može i dinosaurus da im se provuče! Sve je to korumpirano, nakaradno i blesavo
Izgleda da je isil dobio novog vofju, a zove se putin.
Pa zato su vam i najavili napad (navodno proslijedili obavjestajna saznanja), tipicni show organizovan od CIA-Mossad bagre
Do sad si ubio svojih 300 hiljada.mladica pa sta ti je problem tih 130 zrtvovat da dobijes novi razlog za mobilizaciju