Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad se govorilo Eto Šahbaza sad se Govori Eto Mevlida
Eh eto tog HIPP-a u Bosnu.... :P
eto tih 12 tona kod nas dok rece sta bi
@air mail; dobro si, izgleda svi samo slike gledamo i citamo naslove :))
puca Ronaldo slobodnjak protiv Bosne, zivi zid igraci se okrenuli licem prema Begovicu sudija kaze okrenite prema Ronaldu, kad ce igraci MA SAMO DA VIDIMO KAKAV CE GO BITI
Pa čita li iko vijesti ili samo \"naglaba\"??? Lijepo piše da je dječija hrana sa MORSKOM RIBOM. U svakom slučaju imaćete priliku da ovu hranu bolje osmotrite u našim prodavnicama.
narode nekupujte djeci HIPP sledecih dana...to sve dolazi nama.
pa naravno da ima mesnih preradjevina u ovim kasicama, vidi se i na slici
@upitnik; mozda su doticnu inspekciju nazvali pogresnim imenom, a mozda u ovoj hrani ima i mesnih preradjevina, piletine isl pa je logicno da se ukljuci i veterinar u kontrolu. neka nek se ostro kontrolise, hurac ce rusima uvaljivat skart i djubre ko u vrijeme Jeljcina.
kakve beze ima veterinarski certifikat sa hranom od voca i povrca? mozda grijesim?