Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo znacajnija saradnja na podrucju nuklearne energije. Prije dva dana otvoren je i treci blok nuklearke koju rusija pravi u turskoj .
Bice malo kritika sa zapada mozda sankcije kojem diplomati i pojeo vuk magarca.Sultan se vec davno okrenuo istoku.
Nije se on potpuno okrenuo Rusiji u tom pogledu, i nije lud da to čini, on samo pokušava da balansira, kao Tito u svoj vakat. Rusi su gori od zapada, ako te uspiju skroz dočepati.
Pogledaj ratove koje vodi Rusija i Amerika, ubijaju i jedni i drugi ali u Americi se uvjek čuje glas krutike na njihove ratove, u Rusiji nikad, a pojedince pojede noć
Alo bolan, kako braća turci da sarađuju sa onim pravoslavnim, klerofašističkim, nacionalističkim, genocidnim diktatorom Putinom ?
Kako bosnjo o USA sanja kad su USA miliona muslimana pobili
ja što me zaboli
Turska mora s Rusima jer ih zapad iskoristava, drugog izbora nemaju, isto tako i Iran. Rusima je ovo dobra prilika da ovladaju njima. Pozz.
medjunarodni i nacionalni interes ne zna za naciju, ali to je jednostavno nemoguce objasniti kockastim glavama koji su ubedjeni da ce im bajden, tramp, erdogan ili putin doneti bolji zivot
ovaj brko izgleda najpametniji prdsjednik od svih drzavnika današnjice
kad tad dodje u ruke budalama koji ce sjebati ovaj svijet.
Sto se loze ovi iz SEOSKOG PRDEŽ ENTITETA,po čitav dan samo laju.Av av av majmuuunski guslari
Ovo je čisto pokušaj brkice da progura Tursku u prvu ligu, a taj put je dug i skup.
Oni se već bore za vrh u prvoj ligi, zato i jesu pod sankcijama
Zar Turska ne razvija vlastiti avion pete generacije?
Ko god ima oci u glavi ne moze dozivljavati EU kao nesto „normalno“. To je jedno leglo pedofila i nastranih ljudi koji samo licni interes stite. EU koriate kao sredstvo za licno bogacenje. Na primjeru Bosne smo vidjeli svu ljigavost i licemjernost. I sto bi onda Turska racunala sa evropom koja od nje zeli samo poslusnost i podanicko ponasanje.
ne razgovarajte vule djoma vodi politiku ovdje sad