Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jacina pomorskih snaga se nikad ne izrazava samo u broju brodova vec klasifikaciji i tonazi istih. 10 brodova ne znaci nista jer se moze raditi o recimo 10 Korveta ukupne tezine 5.000 Tona sto je duplo manja tonaza od bilo kojeg americkog razaraca od 5 oficijelno stacioniranih blizu obale Sirije.
dobra tema za nove igre na play station 4 i xbox one. :)))
Nacisto ti ocigledno nikada u zivotu nisi vidio izvornok Turcina koji su vecina metar i zilet. Nismo mi crni kao Turci, nego ste vi poturice kao mi sto svjedoci vasim korijenima. Srbima i ostalim normalnim narodima BiH nikada nije bila problem, nego vi poturice.
Rusija ima puno pravo da okuplja svoje snage u Mediteranu jer u Siriji posjeduje vojnu bazu jos iz SSSR-a, Tartus. http://syriareport.net/wp-content/uploads/2013/04/tartus.jpg
Zakon o medjunarodnim vodama kaze da svaka drzava ima pravo da rasporedjuje svoju flotu gdje god hoce i to nema nikakve veze sa bazama, Za Rusiju problem predstavljaju Turski moreuzi jer im je to usko grlo i tu zavise od dobre volje Turaka, a Tartus im nije od velike koristi jer se radi o malom remontnom postrojenju u koje nemoze pristati niti jedan veci brod, pored toga Tartus nije klasificiran kao baza jer je premal za takvu klasifikaciju.
saljul sta amerikanci il su ostali rastrkani po svijetu,.,., samo se prica sta rusi salju jel to oni sve sakrivaju ill nemaju cime da zastite bradonje
Gomilanje snaga, bilo koje vojske u krajnjem slučaju ima samo jednu poruku i jednu svrhu..
...dok je još bosfor prohodan...
commi već sam se pitao gdje si jutros :D , ne vidjoh te na ostalim člancima :P
PRIKAŽI ODGOVORE (8)