Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna paleta vakcina za mog Bakira.
Svaka vakcina ide prvo u srbiju da se isproba, tu je poligon
uvezi je iz kine
Predsjednik Rusije Vladimir Putin koji je potvrdio visoku efikasnost ruskih vakcina je inače relevantni ruski expert za ruske vakcine!
Izmetbegovic, doqrac I cunic napravili vakcinu badocovid, efikasna u 99% slucajeva, zagarantovano podstice nacionalizam I siromastvo...
znal neko hoce li biti na pijacama ova vakcina da se kupi0
Fikrete ako ovu ne ubodeš za nas džaba si nam na respiratorima uzeo milione. Znaš kako kažu-teško je samo prvi milion zaraditi(ukrasti),poslije sve ide glatko!
A o sinošnjim eksplozijama na Otoci i Buča Potok ni riječi. 3 bombe u sat vremena vjerojatno postalo dosadno pisati o normalnim pojavama Sarajeva
Muke napraviti vakcinu,naspi malo vode u bočicu i eto vakcine.