Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše je skandala i protjerivanja a da bi rekli da je Rusija nevina i žrtva zlih Amera.
Bugarskoj veliko hvala. Prva zemlja koja je priznala republiku BiH
Ja bi volio da mene bosna protjera!
PROTJERAT SVE SMECARE!!! NATU SE NESTO MUDA STISTAL?? sZASTO NE NAPADNU MALU RUSIJU??? zar nisu Rusi okupirali KRim vec 2 godine??? hahahah jest jest!! napast ce talijan i spanac rusiju pod zastavm NATA!!! NIKAD A MOZDA NI TAD!!! 3 PUTA SU LOMILI ZUBE NA SIROMASNOJ RUSIJI!!! A SAD JE NIKAD JACA!!!
Popij tabletu. Rusija ni nezna da tvoje selo postoji a ti bi poginuo za njih. Kakav debil
De ne laprdaj zdravlja ti
Pa pametno, oko za oko. Bugari uvijek u leđa udare i ubodu ...
KO CIGANI!! MALI jadni i samo u grupi napadaju!! a placu ko žene!!
@Dunum87...ne znam bas.......prvo ne znas kojoj vjeri pripadam pa je glupo da pises "VI"....drugo,.,jesi li se ikada zapitao zasto EU nikada ozbiljno ne razmislja da nas primi u clanstvo ??? hmmm ?? de malo dumaj u toj svojoj mladoj i nezreloj glavici zasto !! pa mi se onda javi
@mirrorcic Boli me nježnik za tvojom vjerom, boli me nježnik za EU-om. Čekam strpljivo svojih pet minuta. Apsolutno me ne zanimaju nikakvi izgovori, pregovori, opravdanja, nagovaranja, molbe, žalbe, zahtjevi i slično. To je možda prolazilo kraj saburli merhametli Bošnjaka koji doživješe masovan genocid od "komšija". Ali kod mene ta spika neće ti valjati.