Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Te NVO su pozadina bar 50% problema današnjice.
Svaka čast! Jedina Evropska država koja je zabranila karikature Posslanika as, jedina Evropska država koja se bori protiv EU i zka zvanog od milošte Novi Svjetski Poredak !!!
Nisu slagali...
A kad se bore za prava bradonja zatocenih po americkim ilegalnim logorima, onda su dobri jel tako?
Ni tada nisu dobri. To je samo licemjerje. Bradonjama samo Allah swt pomaže. Ne treba druga pomoć.
I POTPUNO SU U PRAVU!
ISTO I DODIK KAŽE
niđe veze "transparensy international"- obje riječi vode porijeklo iz staroslavenskog, znači domicilne, a što se tiče finansiranja, koliko ja znam to su sve volonteri, kojima je cilj stvaranje boljeg i pravednijeg svijeta ovi rusi se samo provaljuju ... joj kad cnn čuje za ovo ....
Zabrinjavajuci potez ruskih vlasti. Transparency Internationalih je sigurno tu da pomogne ruskom narodu. Ne placaju njih vlade drugih drzava (citaj Amerike) radi svojih interesa, nego radi interesa Rusije. Ah, te nesebicne vlade zapadnih zemalja. Tu su samo da pomognu. Nepopravljivi idealisti i humanisti. Zasto se Rusija malo ne ugleda na Ameriku koja je prepuna nevladinih organizacija koje finansiraju Kina, Rusija, Iran i Sjeverna Koreja?
Bas si me nasmijao :D
a poturice o agresoru na BIH....
...isto ko naši av mjau dog trusti i slično... sve fol životinje...mada ni jedan se ne oglašava kad treba klati ovce??? wtf...ovca nije životinja..? kako to! maca i cuko jedine životinje...zašto segregacija...rasizam? prema ostalim životinjama...kravama svinjama ovcama? o majku vam vašu ubleharsku!
Pa istina je. Sta je tu lazno?