Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tupolev aircraft na kvadrat...dobra zvjerka
..rusi su poznati po pravljenju "malih" stvari... ;-))
nEŠTO U NAPISANIM PODATCIMA SE SUDARA SAMO SA SOBOM, A 2000 KM NIJE HIPERSONIČNO!
Ovi avioni ce da popadaju kao kruske jer su ocigledno obicna kopija Americkih aviona!Onaj ko zna kakve avione ima SAD zna o cemu govorim.
Ja cu da budem pilot ovakvom avionu.... :D ... just amazing... :D
projekat hipersonicnog prevoza je jos i iz 50-tih godina hladnog rata, i to uspjesno izveden ne bi bilo samo vojno cudo, vec i najveci uspjeh komercijalnog transporta.
ja mislio moze Al Sheedy stat u njega.......niđe veze
Ja pile, cak imaju onaj novi tramvaj isto ubica igled
Moras imati ogromnu ratnu avijaciju da bi zastitio ovo sranje pri ulaska na neprijateljske teritorije. Ali to mozda rusi misle poslati ovo cudo na Arktis gdje ce ih samo pingvini grudvama gadati?
lol, a nijedan lovac nije ustanju letiti brze od 2.5 maha, a ovaj hipersonicni bombarder ide preko 12 maha. i da, na arktiku se nalaze najvece rezerve nafte na svijetu.
Rusija samo VOJNA cuda proizvodi, a ljudi nemaju sta jesti.
U Indiji.
ne znam onda ako oni nemaju sta jesti, sta onda mi jedemo? lol..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
> hipersonični [...] 2000 kilometara na sat. Bravo, nek ste stavili naslov koji uopšte nije senzacionalan i netačan.
Breaking news: Novi ruski avion ce koristiti SAMO aerodrom u Trebinju. Nas pouzdani izvor nam je otkrio da samo aerodrom u Trebinju ispunjava uslove za ovo svjetsko cudo.
a vjerovatno će biti i nevidljiv (radarski) pošto su srbi oborili i prodali rusima i kinezma "onaj nevidljivi" ...ccc ... ništa su one milijarde s isil-om, koliko amere kmošta bombardovanje srbije
Što je veći,raketa ga lakše skine.Yebeš transport.Krstareće rakete syebu aerodrome i radare pa će poletit s mog qrca.
Joj jadnog medijskog rata na relaciji Amerika-Rusija.
samo jednu stvar da vam kazem 97 na 98 sam bio u turskoj na vjezbi gdje su bile vojske iz svih zemalja u ravnopravnoj borbi za prva dva mjesta su bile BiH i Marinci tako smo.ih razguzili da se ta vjeba nije nigdje prikazala zbog sramote da jedna Bosanska vojska potuce svu sliu svijeta u artiljerij iteskoj lakoj i pjesadijskoj toliko od mene
na početku ovog filma izgleda kao da slijeće na sarajevski aerodrom iz pravca lukavice. :)