Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anthem of Russia at the 2006 Victory Day Celebrations(You Tube)
\"Vrijeme jeftinog gasa je prošlo\".Lijepo to reče Vladimir Vladimirovič.U ovoj rečenici je sve rečeno i ko se nije odrekao zdrave pameti biće mu sve jasno.A pitanje za sve ove države, koje su pogođene nestašicom gasa glasi:Ko vas je tijerao da se bavite prostitucijom?Sve države kojima fali gasa su najobičnije prostitutke.Kad se Ujka Semu digne ona stvar sve do jedne staju na redaljku.E vidite to vas sada gadno košta.Narod cvokoće,i neka cvokoće kad je ovca.Sad se vidi ko bez koga može,a ko bez koga ne može.Kako radili tako vam bog pomogao. Viječnaja slava majci Rusiji!!
Pa ovih dana, kako ja vidim, svi pokazuju svoju moc. Mislim, to je postalo popularno. Znaci, zasto nebi i Rusi pokazali sta i oni imaju. Ne mozemo ih kriviti.
tek dolazi lep seksualni snosaj pozdrav iz MOSCOW
Pa, svi vi koji mislite da Ukrajina nama (ili bilo kome drugom) krade gas ste naprosto smijesni. Ovo je samo nacin da se zaustavi sirenje EU i NATO na istok i da se svijetu pokaze kako je Rusija opet sila. Silu su demonstrirali u Gruziji, a sada cijeloj Evropi pokazuju - ako mislite da mozete raditi sta hocete - e nece moci. Zavrnucemo vam gas i gotovi ste. Mislim da cemo tek imati probleme s Rusijom. Ovo je samo mala vjezba zagrijavanja za malo vecu utakmicu
radosne vijesti: http://www.bild.de/BILD/news/wirtschaft/2009/01/08/gas-gipfel/einigung-zwischen-russland-und-ukraine-in-sicht.html
ljudi busilice u ruke i pravite busotine u svojim avlijama mozda sta nadjete a do tada sikiru u ruke i cijepaj drva
...plina.Koliko treba da se smrznemo pa da to priznamo ?
Zasto se stalno zamjenjuju teze ? Pa ne ucjenjuje Rusija plinom , nego Ukrajina plinovodom, koji prelazi preko njene teritorije za koji im Rusi inace umanjuju cjenu !
tek ce vidjet sta je moc ,vreme jeftinog gasa je proslo,gas plus nuklearno oruzje Vjecnaja slava
Može biti...A možda i očekuju da im Ukrajna plati ,za robu koju im isporucuju ?Lako je to provjeriti .EU posalje posmatrace i ustanovi dali Ukrajina krade gas koji je namjenjen ,naprimjer...nama !