Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu usra na Evropa opet dočekala da je Rusi spašavaju...ovaj put od SAD i Izraela... Abu Bakr al-Baghdadi ,agent Mossada porijeklom je od oba roditelja Židov i pravo mu je ime Shimon Elliot.Hvala Edward Snowden što si razotkrio još jednui mračnu tajnu neoliberalnog fašizma,kazarsko židovskog izuma za porobljavanje ljudi i povrata u robovlasničko društvo.
Saradnja neka izgleda ovako: ruska avijacija, američka pješadija. http://preppersbalkans.blogspot.com/
Ću' cijep'o?! Drž'o i' u ruci! Gled'o na tv-u kako ih cijepaju!
dva dobra drugara znaju kako drzati balance of power!
Gade mi se i jedni i drugi. A i oni treci protiv kojih se udruzuju :)
NATO prilicno dobro kmeci, nisam to ocekivao
Kazu rusi moRe, ali dodjite u Moskvu da se dogovorimo. Mecu ga rusi bez vadjenja
eto vidiš ... može se i nato uključit u akciju ... ako hoće ... problrm je što neće :-)
"...zaljubljenost je prolazno stanje. Bukne poput plamena, te gori sve dok se ima čime hraniti. Zaljubljen čovjek niti vidi, niti čuje, osim ono što želi. Njega vodi strast. Od normalnog čovjeka načini luđaka, a od luđaka još veću budalu. Gdje se zaljubljenost pojavi, razum zašuti, a pamet se povinuje naredbama srca." Ostatak teksta možete pročitati na stranici: http://istinaobogu.weebly.com/blog/drugi-dio