Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pokazivanje nemoci Russije kad idu na zastrasivanje vjezbama i slicno.. da je drugacije upali bi kao i u Gruziju i u 24 sata uzeli sto im treba..
Putin je izjavio da oni neće ulaziti u Ukrajinu, ako ne bude terora nad civilnim stanovništvom. Ukrajinski ministar odbrane je izjavio da on rasplaže sa šest hiljada vojnika u odnosu na Rusiju koja u tom području ima oko 100.000 prema njegovoj izjavi. Rusija je dozvolila Ukrajinskim izviđačkim avionima da nadlijeću granicu, ako imaju goriva, kako bi se uvjerili da Rusija ne priprema nikakvu invaziju.
a oni vojnici na Krimu sa profesionalnom vojnom opremom i uniformama, oruzjem vozilima ruske vojske su iz Zavidovica jel ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Upravo sam gledao neke projekcije na koje teritorije bi Putin poslao vojsku s vecinskim ruskim stanovnistvom,spekulira se da bi mozda poslao vojsku i na dio Moldavije.Iako licno mislim da je to pretjerano i cista spekulacija opet me malo zabrinjava jer bi se nama onda dosta priblizio a siguran sam da nam ne misli dobro :)