Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno ti Dodika pa zapjevaj malo sa njim, kanite se ljudi vise nas, uzivajte u krvi i genocidu, slavite kako divljacima i dolikuje, samo nas popustite , ...
politika je kurva velika
Alahu Ekebar i kalašnjikov ispod plahte i ratatatatatatat po ženi i deci
Eto cetnici nisu vikali pa su ubijali po bosni i zene djecu i starce od koga ste vi onda takvi hajde cedo objasni mamicu vam.
Rusi koji su aktivno uključeni u Siriji u ubijanju civila drže nekom predavanja ,dok oni sistematski ruše gradove i ubijaju civile optužujući druge da pomažu teroriste bez i jednog valjanog dokaza to mogu i Rusi da prodaju idil
Pa logično zajedno sa USA,Izrael i Saudijskom Arabijom...Živjeli naftni derivati...
Klasicno rusko-srpsko spinovanje, laz kao najace oruzije, bolesni umovi sta li ? Nek se malo zabave svojim narodima i puste druge oko sebe da zive bez njihovih krvolocnih pretenzija.Svijet bi stvarno, ali stvarno bio bolje mjesto, da nema ovih , kako da kazem, gresaka prirode.
To ti kao Sloven govoriš?
@SBB 2 buahahahaha Ilir, imaš li neke dokaze o tvom ilirstvu i zašto jezik nisi sačuvao, buahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
he he interesantno, ako je već propaganda dokažite to, dokazi su iznjeti!
@SBB 2 Ambasador bio pijan?
@SBB 2 tvoja srećom ne pije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)