Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zar ne zamrznu NATO neki dan odnose sa Rusijom. Sta oni sad zamrzavaju? :) Ne ne ne ne mi vama zamrzavamo a ne vi nama :) haha A sto se tice Gruzije, kao medjunarodno priznata drzava ima pravo da kontrolise svoju teritoriju a ne da pusta supke kao sto je rusija da se mjesa u unutrasnju politiku. Jos da hocemo mi docekati taj dan da neko kaze odjebaus svima oko nas
šta je s tobom zar nevidiš o čemu se ovdje radi o majstore, rakete oko rusije u poljskoj, nekad parirali amerima, a ovi sada rakete stavljaju oko i unutar bivšeg sovjetskog saveza. pa onda energenti nafta, plin jadni sibir je pun toga, ameri bi brate da gule sve ako mogu i nisu ništa bolji od komunjara, još možda gori. Tako nije da branim ruse, ne volim ih nimalo čak šta više ali budi realan šta se to gruzija ko fol nešto pravi... a neko je navratio da je možda jača pa ko prije pljune... ccc nije rusija još uvijek toliko mrtva toliko godina štancati oružja pa valjda mogu preplavit tenkovima gruziju. Zato neka nji tamo, i nesikiraj se dogovorit će se oni u gruziji ima malo Muslimana nije to bosan pa da razvuku, ili čečenija, afganistan, itd. no sikiriki.
Kretani, nikad iz njih socijalizam nece izac.