Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka svih pravoslavaca - VELIKA RUSIJA. Trn u oku Amerike. Rusijo svi Srbi su ponosni na tebe.
Sad cu da vas karam
break news: bugari ušli u sofiju
U ovom mandatu Rusija bi mogla urediti svijet sigurnijim za život.
Nek pocne s vlastitom drzavom.
Pomoći će rusi i crncima u americi da se osjećaju sigurni od terorizma.
rusi ušli u siriju :-))))
VETO ! спасибо !
eh, da vidimo kome sada treba kakva rezolucija? okreće se kolo sreće da ne bude zabune, ovo je bio sarkazam :)
jooj, Drina de popi šta na moj račun..de ' ljeba ti, pa zar svaka mora za svađe..svi su oni meni - ti svi što si ih pobr'o u komentaru - ista *OVNA.. a, ti sa druge strane imaš nekih svojih finih momenata :) pratim ja tebe :)
Ja bi volio da je stvarno tako, ali na zalost Europa nije neutralna, pogledaj samo Ukrainu, frka je citava nastala zbog Krima, a na izborima u Krimu 97% glasalo da se prikljuce Rusiji. Problem je u tome sto je Zapad odredjivao te granice nakon pada SSSR-s, namjerno su Ukraini dali regije sa Ruskim stanovnistvom poput Krima ili Donbasa, a s druge strane su u Ukrainu ukljucili 3 regije koje bi trebale biti dio Poljske. I to sve sa ciljem da se sprijeci bilo kakva stabilnost u regiji. A sada guraju ih na silu da prikljuce NATO-u i da fasuju virus zvan EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja ironija...
a štooo
nije ironija, to je politika
PRIKAŽI ODGOVORE (15)