Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUTINE SAMO NAPRIJED, I DAJ MOLIM TE PORAVNAJ TU ODVRATNU UKRAJINU
Ima ih i na dnu mora koje vec decenijama truhnu na dnu mora zajedno sa posadom, nadam se da ce i ova jednog dana biti dobra baza za razne ribe.
Kakav nakaradan prevod.
Putin oprosti mi što ti nisam vjerovao na početku šta je EU i zapad.
Iskrene čestitke za uspjelu simulaciju nepobedive ruske vojske, jedna od boljih simulacija ove godine.
Ne smije vise insan ni po Kamcatki slobodno prosetat.
Muslimani svijeta mogu samo ovo snivati.Zbog nedostatka istoga zato su danas ponizeni ,ubijani k'o psi,masakrirani i osudjeni na zivot bez vode, struje, hrane lijekova 21 vijeka.Bez obrazovanja, nema tehnologija , nema oruzja sa tim nema ni odbrane.Stoga ko god pozeli moze raditi od njega sta pozeli bez bojazni na zakonsku odgovornost.Njihovim liderima prece je osobno bogacenje, pljacka, osobni interesi.
Obrazovani im nisu u interesu pogotovo zbog stvaranje kriticne mase naprotiv potrebna im je upravo poput, primjer samo, bosnjacke - letargicna i neobrazovana a takva je velika vecina islamskog svijeta.
Obrazovanje je u rukama vjerskih . Profesori ne smiju nista reci sto bi pogodovalo nauci.
putine daj bar jednu cibni za raju na izrael...