Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi kao i u bosni na strani pravde i istine...vlaska posla...pray for russia
eto vi ste uvijek bili na strani pravde jer je normalno da se uvijek domicilno stanovništvo pokloni okupatoru i da ubija svoje komšije u ime tog okupatora ( u prvom , drugom svjetskom ratu)... "i sada ste bili u pravu, borili se da ne zive sa Srbima u istoj državi a sada furate priču o suživotu, podržacvate mudžahedine koje ste doveli u bih a podržavate i muslimanske teroriste... ma pravedni ste nema šta... EVROPA sve zna šta se dešavalo.. sve će doći na svoje samo da se interesi promijene na zapadu..
osmalnije nisu rusili crkve ni ubijali zbog vjere...mi smo shvatili da je Islam pravi put za razliku od vas - pravoslavci i katolici a nacistima se priklonili dok u isto vrijeme govorite da volite rusiju koja je ratovala protiv nacista.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
hahaha .... zalosno u kakvoj drzavi ja zivim, jedni brane turke a drugi ruse zato jer im je vjera ista, eeeeeee tugo ... zatucani balkan, nismo ni zasluzili bolje
Kmeeee Sultan nam je osamario Rusku bracu. Kmeeee Rusija je najjaca zemlja na svijetu kmeeeeee Rusija ce spaiti nas Svrbe kmeeee Rusija moze sama unistiti NATO i Ameriku Kmeeee Turska nam ponizila bracuuu! Hahaha cijeli svijet vam se smije. Turska 1-0 Rusija.
Bice Turcima zabrana leta iznad Sirije.
Da u 17 sekundi su ga Turci 10 puta upozorili.
to bi bas voleo da cujem.
Ne razumijes ti to...
Vjerujem u tursko-americku verziju naravno, Rusi kao o Srbi, samo lazu.
turska je velesila treba ipak muda pa napadati
fotošop level gandalf
Ruski avion oboren na TURSKOJ granici. Šta je ruski avion radio tako blizu? Nek idu bombardovat ISIL koji se nalazi na istoku Sirije, koliko ja vidim ovo je Latakija na samom Mediteranu. Tu ISIL nema uporišta nit bilo kakvih aktivnosti.
Ma Rusi opšte ne djeluju po Isilu, to im je samo krinka, oni tuku po pobunjenicima koji hoće da svrgnu Asada. Što su tražili to su i dobili !
@kara-njenina Ne pratim iz satelita, već čitam i pratim iz dana u dan šta se tamo dešava. Pa i sami Rusi prikazuju mapu ISIL-a na kojoj se jasno vidi da ih nema ni blizu Latakije. Tamo žive pro-turski pobunjenici koji žele da sklone Assada sa vlasti, međutim Rusi sve opozicione snage proglašavaju terorističkim. https://lasindias.com/wp-content/uploads/2014/09/estado-islamico-estiliza.jpeg Pogledaj gdje je Latakia na mapi. I gdje je ISIL.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Licemjerstvo se nastavlja. U cilju zastite radikalnog islamizma tj.terorizma, imamo presedan prema kojem je opravdano naoruzavanje terorista od strane SAD-a radi svrgavanja legalne i legitimne vlasti u Siriji, a pobunjenici ( ubice i monstrumi) su "legalna vojska opzicije". Paradoksalno, ali ubice se podrzavaju. Podrzavam Rusiju iako, budimo realni, Rusija u Siriju nije usla da bi stitila Evropu od terorista, nego da bi sacuvala Asada i preko njega ostvarila uticaj u Siriji. Ali, svako ko se bori protiv terorizma i ko ubija monstrume i nakaze kojih bi se sav normalan muslimanski svijet trebao odreci, za mene je borac na strani dobra. Svako ko podrzava teroriste je terorista i neka nas Bog cuva i od jednih i od drugih.
kauri, ne pjenite nego za poslom, trba harac platiti
Hajmo Putine da vidimo koliko ste hrabri.Ovo je ponizavajuce, ocekujem kontra mjere.
Nema rata bez turaka....tz ma kaki...rusi neulijecu samo turskoj....oni redovno ulijecu i skandinavskim zemljama al ovi su tolerantniji...vole ljudi oko međa se barkćati.
Glupi Turci!!
Kažem ja juče: ne vjeruj psu.. I turčinu!!!
ne vjeruj srbinu burazeru, daleko je turska :)
"laz ili nije laz to ne mijenja nista. I po ruskim izvorima letio je blizu granice, i bas eto umjesto da leti pravo, on zaobisao "spic" Turske. To je opet istina po tebi :-) Uopste nije bitno sad kako i zasto se desilo, bitno je da se vise ne desava, a to Rusija i Turska trebaju da rijese bilateralno diplomatijom." (i ti se javljaš xaxaxaxaxa)
Oni da hoce da sruse ISIL organizovali bi izbore u Siriji, odredili ko je vlast, i onda bi se znalo ko je na strani drzave, a ko protiv. Tada pokrenes ciscenje teritorija tako sto ce svi ucestvovati u napadima na one koji nisu drzavna armija i to je gotovo za mjesec dana. Ovako svi ganjaju svoje interese al niko ISIL ne dira. Rusi bombarduju sirijsku opoziciju, Ameri i ostali ih naoruzavaju, ISIL radi sta hoce. I ove "rusofile" da pitam, da li bi Hrvatska trebala mirno da posmatra kada bi, npr., Srbija prelijetala preko njene teritorije da bombarduje Hrvate u Hercegovini? Ili za drugu stranu, da li bi Srbija trebala da pusti Hrvatske avione da bombarduju Srbe u RS? Isto tako ni Turska nece dopustiti samo tako Rusima da bombarduju Turkmene u Siriji. I sad kao muslimane u Siriji od terorista treba da brani zemlja koja je ucestvovala u genocidu nad muslimanima u BiH i koja je stavila veto na usvajanje rezolucije o genocidu nad muslimanima. Smjesno da smjesnije biti ne moze.
Zabili im iza ledja