Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija uvjek uz one koji vrse genocid nad civilima.
Kome najvise odgovara upotreba hemijskog oruzja: Asadu koji je pred pobjedom... ili pobunjenicima koji su pred porazom? Ne bi me cudilo ni da su Ameri izvrsili diverziju...
Rusi su uvijek bili na strani genocida i na strani ubijanja civila. Od kad znam za sebe Rusi jedino sta znaju je bacati propagandu, lazi i izmisljati. Pa cak i Molotovljev koktel nosi naziv po Molotovljevu, ruskom politicaru koji je tvrdio da Rusi bacaju hranu iz aviona koji lete preko Finske 1939. godine. Finci su smislili zapaljivu bombu i nazvali je po Molotovljevu uz komentar, "da Rusi mogu piti nesto uz tu silnu hranu koju donose".
podrska bratu assadu na trovanju bradatih spodoba
hemisko oruzje samo laz da nato bombarduje sirisku vojsku kao sto je bilo u libiji i jos jednu zemlju rasturi
nedo bog sad rata u Bosni, mislim da ono što smo prošli 90ih, kad je Rusija bila u banani, bi bilo kao dječija igra
a kuda će da dođu ti Rusi, nije ovo 90-ta ni za Ameriku jer nema više željezne zavjese