Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salje u siriju flotu a na kosmet balvane i votku.
R.uralni U.srani S.mrdljivi I.zdanci
Da da osili se ovi Ameri i njihova bagra ,pa stvaraju ratove i krize svake vrste gdje im se prohtije ,ali nicija nije do zore gorjela ! Rusija je odlucna u namjeri da brani svoje interese ocito se \"Veliki medvjed probidio iz zimskog sna \" . Ameri preporucujem vam da ozbiljno shvatite gospodu iz Moskve !
nisu rusi na strani sirije. već njihov kapital od prodaje kalašnjikova i ostalog oružja sirijcima.
ko pita glupe ruse.
Sto*kao ruska, podrzavate Asada/Milosevica, koji je danas ubio preko 200 ljudi, maj*ku vam ye*em podm*muklu!!! PS urednistvo, zasto ne prenesete najnovije desavanje u Siriji???
Zivjela Rusija ! http://www.advance.hr/vijesti/rusija-upozorava-saudijsku-arabiju-zbog-represije-nad-prosvjednicima/ Posto je klix-u naredjeno da ne smije pisati o tome da se u S.arabiju ubi.jaju civili vec godinu dana,eto procitajte...i aljazeeri je naredjeno isto ;)