Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar mi znamo iz iskustva da ratovi traju oko 4 godine.
Ne svi, u Makedoniji je trajao par mjeseci, u Sloveniji par dana. Sve zavisi
Ovi regrutuju a u ukrajini cure snimaju onlyfaans i nose aparatice za zube, svaka kuca se renovira🤣
Prestali ih regrutovati kada su javno počeli prelazili na Ukrainsku stranu
Ugovori se potpisuju na 18 mjeseci jer se zna da za duži ugovor nema potrebe, svakako će do tada biti eliminisani od domaćina 😆
Još mrtve pogani po ukrajinskim bespućima. Neka ih nek đubre zemlju. Rat će proći a nađubrena zemlja će puno značiti žitaricama.
Rat će završiti onda kad Ukrajina oslobodi svoje teritorije ,uključujući i Krim.
Gnjojivo
Odradice oni svi svoje ugovore do jeseni.
August mjesec kraj rata.
Kad bude u inetresima Rusa i Amera onda ce stati…. Ili drugacije receno kad Njemacku i Francusku (EU) bace na koljena jer je ovde obrni okreni pored Ukraine, Evropa jedini konkretni gubitnik ako se gleda na globalnom nivou.
i Rusija. Bolje da si rekao kad se Kina i Amerika dogovore. Pola rusije ide Kinezima a Evropa pod Americku upravu jer su se oteli okntroli.
Zemlje koje imaju nuklearne bojeve glave se ne komadaju, ako bude u pitanju njihov opstanak istog momenta to postaje pitanje i opstanka mnogo drugih pritiskom na jedno dugme. Tako da od toga komadanja realno nema nista zarad naseg opsteg dobra….
"SVO" od 3 dana... hahaha
Planiraju ga izgubiti za 19