Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija - Iran - Turska - Kina = jedan moćan savez koji bi mogao poraziti najvece americke i savezničke kolonizacije. Amerika čuva arapsko nebo - a najsiromasniji ljudi ga prelete i gađaju naftna polja. Americi nije vjerovat - rusija je trenutno povjerljivija.
@dozd103 Naravno da je Rusija povjerljiva. Ne bi je Srbi uzeli za saveznika.
Gdje je ova turska cijeli rat bila dok su nas svi okolo napadali...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjo ne zna sta da misli, sta da kaze, sta da izjavi. Kako to ti Turci saradjuju toliko sa Rusima, a Rusi sa Srbima. Dajte neke vesti sa Kosovo o Ramusi i Tachiju, te vesti Bosnjo najvise voli, ove ga zbunjuju.
ne znam samo sto turska obucava bh pilote za f16, i dr. vojnu tehniku ... kad nama nisu potrebni ... 😁
a jos dobri za rusijom i srbijom..
Srbi u juznom regionu ruskog Astrakhan-a treniraju na S400 i Pantsir sistemima Trenira se na vrlo slozenom napadu „VISOKIM i niskim” ciljeva, MASOVNIH balistickih i avio udara ----------Biće da je Vucic IPAK kupio ne S300 nego S400 od Ruja https://tass.com/defense/1077592
joj dobrog solunara babe mi
Nije mi jasno sto su Srbi isli na obuku za s-400 kad ga nemaju🤔
@nepogodan66 mozda ga i imaju ali cute zbog politickih okolnosti, ne trba olako zakljucivati, a moze biti da Ruje nesto planiraju. Ameri ovih dana upadljivo izbjegavaju Ruse, od Sirije, Libije do Venezuele. Cak su i protiv Irana prilicno suzdrzani
Grčka i Bugarska, članice NATO-a, imaju odranije S-300. Dakle ruska tehnologija i NATO su ipak kompatibilni.
@kemalba Izrael isto
Nekada davno sam citao prorocanstvo Nostredamusa u kojem stoju treci svijetski rat osvaja Rusija Kina i sve Islamske zelje zajedno...
@No1SamoJakoNo1 nostradamus, ako je vjerovati tumacenjima predvidja rat svih protiv Islama
stara vijest i nece biti nista od iskljucenja iz projekta f35 i ako bude vec je dogoovrena suradnja sa rusijom ... tako da ameri samo gube prijatelja i konzumenta americki proizvoda ili ti milijarde ..
SAD mislio da ce ultimatumom Turskoj nesto postici. Turci ce kupiti oruzje na drugoj strani ako amerikanci nece prodati. Za ocekivati je da uskoro pocnu kupovati i ruske avione kad ih vec amerikanci nesto uslovljavaju.
Vidi ali se braca turci i rusi snadbjevaju mogu misliti amerikance sada 😂👍
Dva diktatora, drze svoje narode pod totalitarnim rezimom i moraju se naoruzavati i pomagati da odrze svoje diktatorske rezime nad svojim narodima.
Turska je napravila veliku grešku.
Raketa ko odzak
Hoće li nam sada SDA na sva usta hvaliti Rusiju i toliko žarko željeti u NATO ? Nemojte brkicu da naljutite. :D
Erdogan je napravio Tursku vele silom. Mocna armija i jaka ekonomija.
@Analiticar1992 1 twit trumpa i unisti 60% lire i to ti je jaka ekonomija..hahaha znas ti da turska ekonomija ovisi najvise o njemackoj. A njemci sad idu u recesiju bas da vidimo sta ce sa turskom se desiti.
Nema rata bez Turaka.