Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@a hoces li ti malo zaobic Srbe popusis im svima odreda
Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak!
rusija prosiruje teritorij,inace mala drzava...
Zao mi je ali se na proslavi RSa vidilo da je stabilnija nego ikad, tak da pre ce opstati RS nego federacija, pre ce hrvati smanjiti federaciju nego sto ce RS nestati, haj pozdrav i svratite do BL :)
odose ljudozderi i po zadnju zalihu bogastva na zemlji
li tamo za krivoslavne s.m.r.d.e biti neko kosovo ili neka genocidna rs pa da tamo slave neke krsne slave posto ni kosova nema a nece biti ni genocidne tvorevine jer istina opstaje a laz nestaje