Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulturno ga oborili bez ispaljenog projektila. To se zove profesionalno odradjeno. Srusen, a nije pogodjen.
greta thunberg na aparatima zbog ekoloski neispravnim manervima
Kao i ptije Drugog Svj. Rata, uvijek je neka kriza BANAKA prethodila ratu.
Tema za pokrivanje kolapsa banaka u sad
znači, letjelica blizu granice sa Rusijom i rusi krivi? wauuu..... :(
Tesko da ce bilo ko kupovati vise ovaj model drona, kad tako lako pada
Trovačima ću inače vjerovati. Poslali svog ambasadora u BiH da provocira Bošnjake tako što negira genocid.
Ma šta radi ruski avion iznad Crnog mora, tako daleko, daleko od kuće 😂
Našli mu caku. Taj neće u Ukrajinu.
A sta rade po Crnom moru, opasno lazu zapadnjaci
Rumunjska je u Nato-u i na Crnom moru. Eto što rade.
Šta se ovo odjednom reaktivirala prekodrinska sendvičarska brigada? Nestašica svinjskih kostiju, ha?
Ceka se trenutak .
Prvo su Rusi americki dron polili gorivom, onda su letilli tik ispred njega, vjerovatno u pokusaju da ga onesposobe, a mozda i zapale i onda su to ponovili par puta. Ostetili su ga dovoljno da su ga Amerikanci sami morali oboriti (nisu ga mogli kontrolisati, da ne padne u ruke Rusima) I onda Rusi kazu 'Sam pao' :) Vjerovatno su se Amerikanci upisali od smijeha gledajuci koliko se Rusi muce da obore nesto sto leti brzinom od 300 km/h :)
@gooUser1677837151, Pa da iskopiraju dron, neznaju ga napraviti. Rusi, ustvari neznaju nista korisno napraviti. De reci sta si zadnje kupio iz Rusije?
Šta će jadni mislili svemirski brod, njima su iranski dronovi vrh tehnologije.
Ako se protivnickoj strani, u stanju konflikta, koji je prijetnja za treci svjetski rat, prigovara za ekolosku ispravnost goriva borbenih aviona, postavlja se pitanje -za sta se moze sve prigovarati, sutra, obicnom svijetu. Porez na trcanje jer tad vise -zagadjujemo? A obicnom svijetu se ne prigovara nego ga se zakonski onavezuje. Zivjele krave, zivjelo povrce!