Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko lijepih stvari na svijetu, a oni uzeli puske, napadaju i gube zivote zbog necijih ideala, umjesto s porodicom ili prijateljima da uzivaju...
Godinu dana ne mogu da osvoje ovaj grad… sramota za tzv super silu
ma stani na noge i lupi im sakom od sto reci:dosta vise!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ruski agresori slave dan pobjede nad fašizmom a rade isto što i fašisti!
Pobeđuju ko Srbi
Ukrainski narod je u zadnjih 80 godina zaista svasta dozivio i zaista zasluzuje da bude postovan. Prvo i Staljin pobio, a bili mu najbolja ostrica u II Svjetskom ratu, pa onda Cernobil, sad putin rusi sve i unistava, uzas jedan.
sutra je parada poraza Ruske politike i putko treba da se makne, mada su po analizama ovi oko njega jos gori i zadojeniji. Demokratiju truju, guse zatvaraju vec godinama, tako da cemo pocekati da se nesto pozitivno desi
Sutra kada u Rusiji fašisti budu slavili Dan pobjede nad fašizmom,širom svijeta antifašisti će taj dan dostojanstveno i antifašistički proslavljali.
Prdnut će Mahmut ali neće ni sutra pasti Bahmut.
Bratija samo zna gađat artiljerijom po civilnim objektima
Slave pobjedu a na početku bili zajedno sa Hićom pa promjenili ćurak kao ovi naši beskičmenjaci.
Gledam snimak sinoć 200 rusa gine u napadu pod artiljerijom... Tijela svuda razbacana, kida im noge i ruke artiljerija. Sa druge strane Rusi ispaljuju termobarične bombe masovno na Ukr položaje. U jednom danu jedno 500 ljudi poginu juče. Bahmut ni da je Staljingrad.
Ja sam gledao kako ciste rovove od rusa, jedan ukrajinac nareda 3 rusa..
nadam se da ce rusima prisjesti parada
Kako je 11. seotembra orošao avion, tako je i ovaj dron.
Zar nisu rekli da kreće ofanziva na Moskvu?
to ce biti sutra. budi strpljiv
@Leader1987 Nisu
Prokleti bili dabogda svi vi idioti, sto ushiceno ginete za nekog vladara kojeg btw karina boli za vas.
Jel to nisu jos ovo selo zauzeli?
kakvi psihopate u san se ne snili
Zar nije 9.maj Dan pobjede koji se slavi intezivno i u BiH?