Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pored ove najmodernije Kuge zvana covid nekome se jos i ratuje.
Neki žive od promocije naoružanja. Ima zemalja koje ne proizvode auta, mobitele, bijelu ili crnu tehniku, ali su maheri za tenkove, haubice, itd... Trebaju i oni nešto zaraditi, a da bi uspjeli u tome, treba promocija. A najbolja je ona na bojnom polju.
sta bi sa ikonom? vratil mile ukradenu robu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadni Ukrajinci.. siguran sam da ti ljudi ne zele da ratuju ali moraju 😔
Biće da je Ukrajina kupila turske dronove?!🤔
naizad neke normalne vesti...
Ukrainci su naša hrvatska krvna braća, Ukraina je naša pradomovina. Slava Ukraini.
Zar niste perzijskog porijekla?
Vi kroati ste sa ukrajincima braca po nacistiskoj liniji.vi imate nazzi alojzija stepinca a oni nazzi stepana banderu
Ukrajinci idu bez *urca u svatove, opet ih zapad tapše po leđima, a zaboravljaju da su ih tapšali isto kada su tražili da unište svoje nuklearno oružje. Da nije bilo tako mislim da bi situacija bila puno povoljnija za njih. Ovako, kažnjeni su Krimom, Donjeckom, turskim tokom, a sada ako nastave tipujem na zauzimanje Mariupolja.
Sputniknews brigada radi punom parom u komentarima. Navedite jednu južnu koreju, poljsku, italiju, zapadnu njemačku, japan ili bilo koju drugu zemlju koju su Rusi okupirali ili uzeli pod svoje i podigli? Kao da nam Mađarska, Rumunija i druge nisu primjer, vidjeti samo šta rade od moldavije i armenije. Ukrajinu je uništila ta ista rusija i ne da im van svog "zagrljaja". Pitati čehe i fince šta misle o tome!
Isto tako pogledati Asadovo ubijanje sunita koji su do rata činili 85% teritorije i mahom su pokušali ostati .neutralni i 99% ih nikad nije nosilo oružje - kako su ih fino "dočekali" a sve pod pričom o stranim džihadistima. Mahom mole asada i daju mu podršku samo da ih ne terorizira a on iskoristi bilo koji povod kao njegov otac jer želi istrijebiti grupu koja čini apsolutnu većinu u državi
A na to ujkani i čedomiri na balkanu svršavaju i to pravdaju borbom protiv isila - a najveće zločine u alepu počinili tamo gdje isila nije nikad bilo! Tako su nekad kvazi liberali i socijalisti po evropi skupa sa neonacistima svršavali na nesreću nas bošnjaka iako su dobro znali da nas je stara budala Alija I. uveo bez puške među naoružane četalje i uje. Veselili su se jer ovi kolju Ahmeda, Mehmeda i Ferida, toliko!
Znaci ovako ce nestati COVID, sad ce izbiti neki rat i eto ga ko da ga nije ni bilo haha
Ma Rusi i Ukrainci se kolju generacijama, Staljin je genocid napravio u Ukrajini. Ukrajina je nesto ala Bosna, nemogu Ruse smislin kad su Hitlera ko oslobodioca docekali nema dalje ..
eto rata tata mata
Samo genocidaši i fašisti podržavaju ruske fašiste !!
Rusi su proizveli dosta nove ratne tehnike a modifikovali i stare tehnologije i oruzja znaci valja to isprobati sve .tesko ukrajini jadnoj a sto im nato pomogne svih je u evropi u tom natu strah rusije da nema amerike nebi smjeli pisnuti nikad.
Oglupi Bošnjo bi navijao za nekog, ali ne zna za kog, jer iz obje države su dolazili u BiH i krkali obrezance
mi sandzaklije imamo našu sandžak ilidžu
Ovaj top ne znam je l ovo 30mm? ovo treba nama na LAZAR III, mada cujem da radimo sad sa 51mm topom.
Al' prvo da se opismenimo.
jer si realan druze!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slava Ukraini. Hoće li ruske kujice ići tamo da kradu ikone ako bude sukoba?
Stratezi, whats going on ? ?