Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga pitaj sta se desilo, kakvi su to dogovori i interesi u pitanju, ali predjose Turci lagano na rusku stranu. Vjerovatno mu Ameri rade o glavi, a Redzo bi da zadrzi svoju glavu na svojim ramenima. To je najlogicniji zakljucak.
Smatram da je u pitanju americka podrska kurdima. Naime, Kurdi su nakon vise vekova nesmetanog turskog ugnjetavanja stekli mocnog saveznika. U isto vreme, Moskva je preuzela vojnu i diplomatsku inicijativu za resavanje sirijskog konflikta. A da u tom procesu ne bi delovala usamljeno, Ankari je ponudjen velikodusan dogovor. On po meni ukljucuje turski uticaj na severu Sirije i slobodno "resavanje" kurdskog pitanja u zamenu za smanjenu pomoc pobunjenicima (Al-kaidi) i diplomatsku podrsku.
e sad kad se ova dva udruže, pjevače se druga pjesma. vrijeme je da Amerika, Izrael i Evropa budu postavljeni na svoje mjesto
Erdooooo..stopet pa opet..😉
mir dolazi u siriju konacno, a turska i rusija se pomirile... ide na bolje...
Obama je Ruski Covjek http://i.imgur.com/RBdISbb.jpg
A sta ako to Obama odbije
obama je u mirovini za koji dan
slusaj cim ovo zavrsimo za medije idemo ovdje odmah iza coska ima jedna dobra kafana ma janjetina prste da olizes😂😂😂
Braća turci, ne do Bog takog prijatelja imati
srbima je najlepše bilo 500 god. pod carstvom cara Sulejmana,srpkinje zadovoljne a Turci uvek spremni i tvrdi
Svaka Cast gospodi .Na postizanju kakvog takvog Mira ...Da vise neduzna djeca Ne ginu
Ma kakvog mira sta ti je? Ovo je vijest kao da je '93. i da su Francuska, Lihtenstajn i Srbija i Crna Gora odlucili da proglase primirje u BiH. Negdje. Ne znamo tacno gdje. Cista gluma drzavnistva, mirotvorstva i saradnje.
papci lopovi kriminalci tesko obicnom narodu
"....ali Turska i dalje insistira na tome da predsjednik Bashra al-Assad mora odstupiti s ove funkcije" a što to? jel ok onda da se zatijeva da Erdočmar ustupa sa svoje funkcije?!
*odstupa
ne mogu krast i švercat naftu dok je tu predsjednik assad.
čuj ti brkatog diktatora zahtijeva assadovu ostavku. evo mu qrčina što on ne odstupi? nego je zacementirao svoje guzove u turskoj. putine ne daj pardona ovom pacijentu.
😁 Hameri kod Sebije na HAPARATIMA