Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RoboCop postaje stvarnost.
cuj im priče imaju u šteku ni sami ne znaju šta, samo kad zaškripi vade...
Sve je ovo luda kuca putujuca.. Planeta Zemlja
E bas su ovi Amerikanci naivne dobricine :-) Dok nevaljala Rusija i bezobrazna, komunisticka Kina uveliko rade na tome, oni ni dinara ne odvajaju za oruzje. Nema na ovoj planeti prostodusnijih i jednostavnijih ljudi od divnih, miroljubivih Amerikanaca.
klasicni glupi bosnjo sindrom cujes sto zelis da cujes ne bil ti il neko koga volis (pri tom bez razloga) ispali zrtve gdje u tekstu stoji da oni ne odvajaju za oruzje?
Dragi moj analfabeto sajberkurajberu prije svega zelim da te iskreno pozdravim jer mi je cast i privilegija da razgovaram sa tako upadljivo ostroumnim mladicem koji ne postuje nikakva lingvisticka pravila potpuno ignorise prevazidjenu i nepotrebnu interpunkciju i koji tako jasno izrazava svoju misao i postavlja neobicna interesantna i nadasve logicna pitanja kao sto je a gdje to u tekstu stoji i zahtijeva odgovor crno na bijelo
Penagon ima isto i mnogo gorih stvari i virusa. Gamad americka bolesna