Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prdonje
Tako i treba, a nase hebu oni za koje su krvarili. Bravo Rusija kapa dole.
Pa ja sad tek uspostava zakona kada nema ni 10 veterana
Korupcija hara, ali ovaj zakon je bitan
76 godina proslo od kraja ww2. Ostalo par zivih djuturuma i Rusi donose zakon. Mogli su usput ozakoniti i zabranu negiranja glodomora u Ukrajini gdje je pod Staljinom umrlo vise od 5 miliona Ukrajinaca. Ko ne zna sto.u crvenu skupo bi ih platio.
Zabrana vrijedanja zlatnih ljiljana I negiranja genocida. Jedinstvena BiH da se svi izjasnjavaju kao Bosanci vjera da ne bude upletena u politiku kao sad i imali bi nekog napredka.A ovako smo samo klix mosnjaci.Ja i da se vrati stara zastava ovu niko ne postuje svejedno.
Pa poslije 50 godina . Ovako če i kod nas ....
evo ova novost bas interesuje svih 99 (Zapeta) 9 % klix citaca.....
Kad će ovi naši ovako za naše heroje i veterane
Bilo je ovo...sjecas se?? Ono kada su izasli i pretukli nas i RAZDVOJILI.I sad hoce povecanje plata?!? Hebo im Bukvarevicc mrtvii m.
Kakav idiotizam.