Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja si ti sine budala.
Bahati cionisti...ovako se postiva primirije od strane bahatih okupatora Palestine. http://www.aa.com.tr/ba/rss/107381--nablus-izaelski-vojnici-ubili-palestinca-nakon-saobracajne-nesrece
Putin i Erdogan,dva najveća lidera današnjice!!!
Iran i SAD su tim ujedinjen u borbi protiv is.l.am.a i musl.im.ana. Usput da napomenem u Teh.era.nu nema niti jedna sun.its.ka dza.mija te da si.je(s.iti) nisu mu.slim.ani nego je sii.zam mjesavina tri religije. Vatropok.lonistva,kr.sc.anstva i is.lam.a. Sij.e proklinju casne ash.abe Om.era i Ebu B.ekra r.a. te Posla.nik.ovu zenu A.isu r.a. sto je dio njihovog nakaradnog vjerovanja. Tvrde da je onaj ko ne proklinje ove ljude nevj.ernik. Za A.liju r.a. kazu da je boza.nstvo. Jos treba napomenuti da je ova se.kta nastala za vrijeme vladavine ha.life O.mera r.a a njihov vodja bio je jev.rej.I tada su se borili protiv mu.sl.im.ana i danas se bore. I tada su sebe nazivali mu.sl.ima.nima i danas to cine ali cinjenice govore suprotno. Provjerite!!!
rusija iran turska i njemacka ako se ikad ujedine ostali ga fafaju pronto