Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pucajul se jos ruskinje za 5 maraka po europi? znal ko? jesul sigurne?
NISAM JA LUD BRE STOKO, JA SAM BRE PEDER KOGA SU SVINJE SILOVALE PA SAM MALO BRE POMUCEN. GROKCEM, SKICIM ITD ITD. AKADEMIK SE ZOVEM BRE ZATO STO SAM PLANIRO BRE SA SLOBOM DA HAPIM SLOVENIJU, HRVATSKU, BOSNU, CRNU GORU, KOSOVO BRE, MAKEDONIJU TAMO BRE NA SANU (Svinjska Akademija Naguznog Ugurivanja). MEDJUTIM NIJE USPELO BRE PA ME BRE I ONI NAGUZISE I IZBACISE BRE AL\' MI JE BRE TITULA OSTALA BRE NABIJENA U GUZICI.
Ovaj akademik je nastao u SSDO-lu tj. Srpska silikonjska dolina, odjel Genetski inzinjering. Htjeli srbski naucnici napraviti konja sa do dikovom glavom ali se desila greska po ispade magarac sa silikonjskom pickom. Cim je poceo rikati vidjese da je cudo od magareta te mu dadose ime AKADEMIK.
@AKADEMIK OVAKO NEŠTO MOŽE DA \"SMISLI\" SAMO \"PRAVI\" srbin ZADOJEN PLAMENOM SOTONSKOM MRŽNJOM KOJA ĆE GA ODVESTI U GROB ILI U LUDNICU.TEBE TREBA LIKVIDIRATI POD HITNO STARIM DOBRIM NAČINOM,NABIJANJEM NA KOLAC OD 4 ARŠINA.
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Hahaha, udri vlaha po tintari - samo taj jezik razumiju
Miran budi skracena chuna. Mislim jesi ti elokventan i sve to, ali ipak nije lijepo siriti nacionalnu mrznju. :D
jel to dolina silikonskih grudi, ili sta?
Ima jedna dolina u Republici Srpskoj... Potocarska dolina... to je dolina u kojoj sve uspijeva... plodna zemlja.. dolina za poljoprivredu, dusu dalo...
ima vec jedna dolina silikona..u Beogradu..Kafic do kafica..Strahinjica bana..a minjak puko,riba ko salate-akvarijum!
Napravicu svinjikoljsku dolinu u okolini Laktasa!!! Crknite dusmani iz Federacije!
ti mu reci BIG BUDALETINO NA KOM SI TI STEPENU RAZVOJA KROMANJONSKOM ILI JOS KO TVOJ VIJERSKI VODJA KORISTI TEHNOLOGIJU LETECI MAGARACA
Pored pomenutog, biti ce otvoren i genetsko istrazivacki centar GIC za istrazivanje genetske mutacije nase brace Svrba (GESVRBNOM) za koje je poznato da boluju od lazljivosti, ugrozenosti, preokretanja povjesti te sindroma iz grupe ND complexa kao sto su ND Kosovo, ND Hrvatska, ND BiH, ND CG, ND Makedonija, ND Slovenija. Posebna paznja ce biti predata istrazivanju komplexa poznatog u narodu pod imenom Kosovski Boj i Marko Kraljevic a u znanosti kao \"Notoricus Lazljivikus\". Takodjer ce biti istrazivan i fenomen \"dva oka u glavi, Coce Njegos mi ga uglavi\". Sindromi Knin i Oluja nece biti znanstveno obradjivani radi nedovoljne snage danasnjih racunalskih procesora.
Dzaba vam kad nece biti uspjesna. Nije fazon napraviti nesto sto vec postoji, vec nesto novo smisliti. Mali covjece.