Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li Klix lektora? Ovi novinari ni padeže ne znaju. Mogao bi neko makar naslove pregledat prije objave.
ovo cim izadje, je vec zastarjela tehnologija
Ma hajte ! ! ! ! Pa šta bi oni drugo mogli predstaviti, neće valjda mobitel ili laptop. Pozdrav za ''INOVATORE'' iz SLOBODNOG Sarajeva
Svi koji kažu da bi potpuna denuklearizacija svijeta bila najbolje rješenje za mir na planeti su skroz nepismeni. Nuklearno oružje je jedino sredstvo odvraćanja od napada svjetskih supersila jednih na druge, i biće to i u budućnosti. Da ne postoji teorija MAD (Mutual Assured Destruction), ili Uzajamno zagarantovanog uništenja do sad bi se neka od suprotstavljenih velesila odlučila na gotovo izvjestan vojni napad na drugu velesilu, i imali bismo rat hiljadu puta gori od WWII.
Hocel bit bacen s vrha nebodera, da vidimo da zaista moze i da leti? Ono... Prema zemlji.
Anti kozojeb bambarder hehe
a za krmka je dovoljna sacmarica
Nije mi jasno zasto, al zar nije malo vulgarno da zenske clanove svoje familije nazivate kozama???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)