Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama nisu," dezinformacije" isto kao sto su "dezinformacije" da se rusi bore u ukrajini, i ko ce izvuci deblji kraj?? pa ukrajinski narod, dok putinu i obami nece nista faliti.
Ma neka se ameri i rusi vise pobiju izmedu sebe pa da vidimo ko je u pravu.
Interesantno.. Rusi: Amerikanci su zločinci Iran: Amerikanci su zločinci Iran: Izrael je genocidna tvorevina Amerika: Iran je zločinačka zemlja Izrael: Iran pravi nukleranu da nas unište I sve te nacije na kraju samo ubijaju muslimane
pa i jesu, svoji su.
Ananas, banana, orasi i jagode, džamije, crkve i kineske pagode, planine, doline, jezera i rijeke, olovka i gumica, knjige i teke, svekrva i punica, te bijela vila ... /> pamuk, ljubičica, lan i svila, crnac i bijelac, starac i dijete, vodozemci, ribe i ptice što lete...
Ukri ne mogu dobit ovaj rat jer svoje ljude na silu šalju u boj protiv braće...dok se Donbas brani i tu radi inat...sloga, ponos... Licemjerju kraja nema, ukrajinska vrhuška će pokopat svoj narod...dok će glavonje u sjeni trljati ručice.