Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je siromasna vuko*ebina
Nemoras mu zapamtit ime sada jer ce biti cest gost na naslovnim stranicama kod avionskih nesreca kao Tupoljev.
Ja opet vjerujem u Bregava Trans.
Prvi postsovjetski avion za komercijalne letove je Superjet 100 koji je poletio prije desetak godina. Imali su priliku provozati se sa njim i Klixovi novinari 2012 kad je prvi put sletio na sarajevski aerodrom, na direktnoj liniji Moskva-Sarajevo.
ŽIVJELA RUSIJA I SVI SLAVENI OVOG SVIJETA!!! ONI SU 1992 MEDJU PRVIMA PRIZNALI BOSNU I HERCEGOVINU
Oni su među prvima u ratu u Bosni slali svoje vojnike da pomognu karadzica protiv muslimana. Al nema veze nevjernici su tu da napune dzehennem !
@KafiristanRS to su bila dobrovoljačka govna bezposlićari i ljudski otpad koji je dolazio nije rusija slala svoje vojnike
Kvalitetan ko Moskvich! Pojasnjenje za mladje citaoce- Moskvic je bio poznati ruski auto, poznat po tome da prokuha cim krene uzbrdo!
i to pod uslovom ako upali
@Chvilla Jel vozis ruski auto?! Zasto ne?!
2 za bakira