Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Ruska vakcina dolazi u obzir.
Kaze jedan stari imunolog iz Zagreba, gostovao je na Al Jazzera, (doduse rijec je bilo o djecijim vakcinama ) da vakcina ne bi trebala da stvara nikakvu nus pojavu, i ono sto smatramo blagim ili nikakvim nus pojavama, temperatura, otok na mjestu uboda da treba da prijavimo nadleznom pedijatru a oni u Statisticki zavod. Naglasio je da pedijatri to ne zele da rade iz njemu nepoznatih razloga. Zasto je problem evidentirati? Doduse na Balkanu vlada ona, hajde ti kuci, nije to nista, proci ce.
Kad bi bas morao primiti neku, primio bi rusku. Vjeruje u kUronu = 100% neuracunljiv
Ono što se pouzdano zna jest da poslje ruske vakcine nije preporučivo piti alkohol naredna dva mjeseca. To je glavni razlog zašto je ruska vakcina tako nepopularna u Rusiji. Promovišu je po čitavom svijetu, ne mogu vlastito stanovništvo natjerati da se odrekne alkohola na bar dva mjeseca.
Tvrde da je kao sveta vodica ne pomaze a i ne odmaze .. placebo..
Nije dokazana nista za kontraindijacije, ne lupetaj. Istrazivanja su u toku
Dobri naši Rusi-Boljševici. U dogovoru sa Njemcima razvalili komunizam i srboslaviju a Hrvati iskoristili šansu stoljeća i ugrabili slobodu. Velika Rusija i Njemačka!!!
I tebi boravak na klixu dohakao
Naši krpelji samo čekaju da uplatim PDV, pa da podijele između sebe
Ništa dok Srbi ne potvrde 😂😂😂😂😂😂
Kad je rehurmanizacija? Zna li ko?
Sada znamo da vakcine ne sprečavaju zarazu, niti sprečavaju da vakcinisani ako dobije koronu tu koronu i dalje širi. Sve to su javno objavili proizvođači vakcina. Slijedeće što propagiraju je koliko su tobože blage nuspojave, jer ih više ne mogu negirati (ima već toliki broj preminulih nakon vakcine, kao i ljudi sa dugoročnim posljedicama da se to više ne može gurati pod tepih).
Naravno od početka se postavlja pitanje koja je svrha ove vakcine (sa ozbiljnim nuspojavama), ako se zna da koronu preživi 99,8% oboljelih! Druga je stvar što BIH skoro za sve smrti kaže da su od korone
Klixe, mozetel provjerit kako su nam one peezdice iz dumbioze kolektiv? Imajul nekih nuspojava od vucicevih vakcina sa isteklim rokom 🙂
Ne bi rusku primio da je jedina, da druge ne postoje. Samo budala moze vjerovati njima.
Naprosice ovi naši velikani nebrini te
Krhnu te necim.. Imas sve simptome ko i korona.. Sta je onda svrha vakcinacije?
ima najblaže nuspojave - sto znaci da ni jedna nije bez nuspojava
nuspojava je sterilizacija