Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ušminkani AK47 ali da je dobra i pouzdana puska to stoji.
AK47 je kopija njemačkog STG-44.
Ovo na cod-u davno izaslo
smece kao i sve rusko
Sve su dali za rat i vojnu industriju. Sve drugo nula. Vojnici kradu u Ukrajini mašine za veš pa čak i mobilne hale tovare. Ljudi u Rusiji još seru u vanjskim halama njih bar 40% ako ne i više.
Vrlo slična je M21od Crvene zastave, koju još od 2008 Srbija ima u upotrebi, istog 5,56mm kalibra, da zamijeni staru M70 kalibra 7,62. Gotovo su identične, obje imaju pikačini i sl.
Bice napredna kao i Lada.
a nece Rusi elektricno auto predstavit
U svom ovom ludilu klix svaki dan bar jedan clanak o reklamiranju oruzja
Znaci ako nema oruzja nema zla u svijetu.... ccc kakav pogled na svijet
Nista to novo bez starog kalasa nema pouzdanije puske !
U vecini slucajeva kad vidite ovako na slikama AK-47 ustvari rijec je o AKM rijetko je bas da bude AK pravi.
Misliš na AK-74. AKM se prestao prozvoditi još 1970-ih. Ovo što se danas da vidjeti na televiziji je AK-74 kalibra 5.45. Nesretno odabrano ime, da dodam.
jel to sad znaci da starijim modelima pada cijena
10$ u Africi srari kalas sa bk...
,🤣🤣🤣🤣🤣https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovakav-potop-nitko-nije-ni-primijetio-rusija-je-financijski-slomljena-15364833
sve isto kao stari ak47 samo drugaciji kalibar i maska